Siyaset ‘Seçimle gelen seçimle gider’

‘Seçimle gelen seçimle gider’

04.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

HDP Sözcüsü Osman Baydemir, AK Patili bazı belediye başkanlarının istifasına ilişkin olarak “Bir nevi kol kırılır yen içinde kalır kayyum uygulamasıdır. Bir seçilmiş belediye başkanını, Kadir Topbaş da Gülten Kışanak, Fırat Anlı da olsa, ancak onu seçenler görevden alabilir. Seçimle gelen, ancak seçimle gider” dedi.

‘Seçimle gelen seçimle gider’

Baydemir, dün HDP grup toplantısında TBMM’nin yeni yasama yılının başladığı 1 Ekim günü Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı
‘Özür dileyecekler’
“AKP-MHP koalisyonu” ile Türkiye’nin savaşa sürüklendiğini vurgulayan Baydemir, “CHP’de buna yedek lastik, arkadan sol lastik oluyor. Ondan sonra dönüp dolaşıp, ‘HDP şiddeti destekliyor’. Kim şiddeti destekliyorsa Allah onun bin kere belasını versin. Sizin eninde sonunda dönüp dolaşacağınız yer, bu halktan özür dilemektir” diye konuştu. MHP lideri Bahçeli’nin Meclis açılışına HDP milletvekillerinin katılmamasına ilişkin yaptığı değerlendirmeyi eleştiren Baydemir, “Sen ülkünü, ülküdaşlarını sattın” dedi.

Haberin Devamı