Gündem Seda Nur topladığı lavantaları koklayacak

Seda Nur topladığı lavantaları koklayacak

06.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da yaşayan Seda Nur Şen, Yıldız Teknik Üniversitesi Kontrol Otomasyon Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları’nın sınavını kazandı.

Seda Nur topladığı lavantaları koklayacak

İşe başlamak için gün sayarken yabancı dilini de geliştirmek amacıyla kursa başlayan Şen’e, 26 Temmuz tarihinde Kepez İlçesi Ulusoy Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir kamyonet çarptı. Kazada ağır yaralanan Şen, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren, kaburgalarında da parçalı kırıklar bulunan Şen, yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermeye başladı.

Haberin Devamı

Şen’in memur emeklisi babası Kadir Şen de hastane bahçesinde adeta kamp kurdu. Kızının 40 gün sonra gözlerini hayata açmasıyla büyük mutluluk yaşayan Şen, şöyle konuştu: “Konya’nın Seydişehir ilçesinden bir tarla aldık. Kızım lavanta kokusunu çok sevdiği için buraya lavanta ektim. Kazadan önce de kızımla hasadını yaptık. Oturup çiçekleri buket yapmıştı. Ben de o buketleri hastane bahçesine getirdim. Biliyorum, hissediyorum kızım lavantaların kokusunu alıyor.” l AA