Gündem Seda Sayan'dan alkışlanacak haraket!

Seda Sayan'dan alkışlanacak haraket!

10.09.2015 - 08:43 | Son Güncellenme:

Sanatçıların başlattığı bağış kampanyasına vatandaş da büyük destek verdi. Sanatçı dünyasından Demet Akalın'dan sonra Seda Sayan'da Mehmetçik Vakfı'na 280 bin TL bağış yaptığı açıklandı. Peki Seda Sayan kimdir? İşte o detaylar...

Seda Sayandan alkışlanacak haraket

Türkiye'nin 3 günde 32 evladını şehit verirken ünlüler de sosyal medya üzerinden Mehmetçik ve Polis Vakfı'na bağış kampanyası başlattı. 50 bin TL bağış yapan Demet Akalın şunları söyledi: "Hâlâ iş güç soran var. Bu hafta TV de yok konser de! Sanatçı arkadaşlarıma sesleniyorum, bir program bedelinizi bağışlayın" dedi. Ünlü sanatçı Seda Sayan cephesinden de haber verdi. Akalın, Twitter hesabına "Sevgili Seda Sayan 200 bin TL Mehmetçiğe, 80 bin TL'de Polis Vakfı'na bağışta bulunmuş. Allah razı olsun" diyerek Sayan'ın yaptığı bağışı da duyurdu. Akalın ve Sayan'ın bağış yaptığı kampanyaya kısa sürede binlerce vatandaş katıldı. Ünlü isimler, yaptıkları bağış karşılığında gelen SMS'leri sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Mehmetçik Vakfı'nın bağış SMS numarası olan 2582'ye mesaj atan her kullanıcı, vakfa 10 lira bağış yapmış oluyor. İstanbul'da bazı imalathaneler ve fabrikalardan arayan işçilerin de günlük yevmiyelerini bağışladıkları öğrenildi. SMS bağışıyla yetinmeyen bazı emekli vatandaşlar da bu ayki emeklilik maaşını bankadan gönderdikten sonra vakfı arayıp bilgi verdi.

SEDA SAYAN KİMDİR?

Seda Sayan 30 Aralık 1961 doğumlu bir isimdir.Kendisi İstanbul’da doğmuştur.Seda Sayan gerçek adı Aysel Gürsaçer’dir.Müzik dünyasının sevilen ve uzun zamandır bu Müzik piyasaında olan bir kişidir.1980 tarihinde çıkış yaparak önemli bir yer edindi.Ah Geceler, Bebeğim isimli şarkılar dilden dile dolaştı ve sevildi.

Haberin Devamı

Albümlerinin yanısıra ayrıca Televizyonlarda sabah programlarıda yapmaktadır.Kadınlara özel yaptığı programlarda açık sözlü ve lafını esirgemeyen halinle daha çok sevilmiştir.Tamer Karadağlı ile oynadığı Fedai isimli dizi beklenen reytingi bulamadı ve bu nedenle müzik çalışmalarına tüm hızınla devam etmiştir.Ayrıca kendisi Müzik, Dizi oyunculuğu, Program sunuculuğu ve Juri üyeligide yapmıştır.

Hayatınla ilgili şunları söylemektedir: Eyüp’te bir gecekonduda doğduğunu ve büyüdüğünü söylemiş.Ayrıca babasının Önlük ve çanta parasını bile zor bulduğunu anlatmıştır.Çok yoksul bir hayat geçirdiğini babasının ise Alkolik olduğundan bahsetmiştir.