Gündem Sedat-Özlem Kapurtu kimdir?

Sedat-Özlem Kapurtu kimdir?

14.04.2015 - 12:17 | Son Güncellenme:

Ben Bilmem Eşim Bilir Programı'nın bu akşamki konuk çiftlerinden biri de Sedat-Özlem Kapurtu ikilisi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Ben Bilim Eşim Bilir'de Sedat-Özlem Kapurtu çifti neler yapacak merak konusu. Peki Sedat-Özlem Kapurtu kimdir? İşte detaylar..

Sedat-Özlem Kapurtu kimdir

Pazartesi ve Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu akşam yine ünlü çiftler heyecanlı bir yarışın içerisine girecek. Arabayı kazanmak için zorlu etapların galibi kim olacak merak konusu. İşte Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni yarışmacıları..

Haberin Devamı

Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz çifti için Kanal D binası neden önemli? Ayşegül Akdemir’in evlilik teklifi sonrasında yaşadığı şok ne? Çılgın Sedat’ın Adı gibi Çılgın aşk hikayesi? Hakan –Çiğdem Bilgin çifti için Şişli’deki evin sırrı ne?

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz, Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin, Sedat - Özlem Kapurtu, Hakan Bilgin - Çiğdem Gürel Bilgin çiftleri yarışacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir beyleri zorlayacak oyun “Kıvrak Garson” ile başlayacak. Beyler kolbastı oynayan 12 kişinin arasından geçerek eşlerinin iddiası kadar bardağı taşımaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

İkinci oyun da bayanlar sahneye çıkacak ve “Kask Kafa” oynayacaklar. Bayanlar, eşlerinin kafasında çıta kırarken bir yandan da eşleri için üzülecekler.

Üçüncü etapta “Basketbol” oyunu oynanacak.

Bayanların 4000 puanlık final öncesi son oyunu ise “Ördek Avı” olacak. Bayanların performansları ise eşlerini şaşırtacak.

Final etabında “Ters Kadeh” oyununun galibi son model otomobilin sahibi olacak.

Çılgın Sedat ve Özlem Kapurtu böyle evlenmişlerdi:
Çılgın Sedat, 7 yıl aradan sonra çıkardığı albümde yer alan ’’Senden Öğrendim’’ adlı şarkısına hem düet yapan, hem de klibinde kendisine eşlik eden eşi Özlem Kapurtu ile 9 yıl aradan sonra nikah tazeledi.
Engelli oğlu Siraç'ın tedavisi nedeniyle uzun süredir albüm çalışması yapmayan Çılgın Sedat, eşiyle oynadığı klip için İlbeyi Çatalbaş'ın sahibi olduğu Çatalca'daki Antik Köy 2 ' de kamera karşısına geçti. Klip yönetmenliğini Fikret Iğdırlı'nın yaptığı çalışmada fotoğrafları da Ali Eşitmez çekti.
Sedat-Özlem Kapurtu kimdir
Çılgın Sedat, ''9 yıl önce evlendiğim eşim Arif Sağ'dan dersler alıyordu.Evlenince müziği bıraktı ama bu albümünde yer alan ''Senden Öğrendim''parçasına bana eşlik etti.Ben de düet yaptığım eşimle kamera karşısına geçerekçek, damatlık ve gelinlik giyerek eski günlerimizi tekrar yaşadık''dedi.