Cadde Sedat Payas yaşadığı zorlukları anlattı

Sedat Payas yaşadığı zorlukları anlattı

14.11.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonun sevilen yapımları arasında yer alan 'İçerde'de 'Şevko' karakterine hayat veren Sedat Payas, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İş bulamayınca geçimini sandviç, simit satarak sağlayan Sedat Payas, yaşadıklarını anlattı.

Sedat Payas yaşadığı zorlukları anlattı

Sedat Payas, '2. Sayfa' programının canlı yayınında yaşadığı zorlukları anlattı.

Haberin Devamı

"SİMİT SANDVİÇ SATTIM, KAHVEDE ÇALIŞTIM"

İşte Sedat Payas’ın açıklamalarından satır başları:

"Birçok projede yer aldım. 'İçerde' dizisinde öne plana çıktım. Bir oyuncu seçmesi vardı üç bölüm olarak anlaştık. 30 bölüme yakın oynadım. İyi ücret alıyordum. Dizi bittikten sonra teklif gelmedi. Simit, sandviç sattım hatta kahvede çalıştım. Elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. Ben hiç o büyülü dünyaya kaptırmadım kendimi. Dizi bittikten sonra bir sezon boşta kaldım. Elimde güzel işler vardı, anlaştığımız projeler vardı. Üç, dört gün gittim sete herkesle tanıştım. Prova yaptık, tam imza olacak beni projeden çıkardılar. Ben de baktım olmuyor, gittim malzeme aldım. Mesela sandviç satacağım ekmek için fırınla anlaştım sabah 5'te gidip peynirimi alıp sabah erken saatlerde satmaya başladım."

Haberin Devamı

"LÜKS EVLERE KORNİŞ TAKIYORDUK"

"Bir proje gelene kadar bu şekilde devam ederim diye düşündüm. Proje gelirse de boş günlerimde yine tezgâhımı açarım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben yeni işimi 300 TL'ye kurdum. Kenarda az param vardı ben de hepsini harcadım yeni işime. Şu an Allah'a çok şükür sıfıra sıfırım. Üç, dört gün oldu bir iş bekliyorum. Bu yüzden şu sıralar biraz ara verdim sandviç işine, kahvede çalışıyorum haber gelene kadar. Ona göre devam edeceğim. Hatta inşaat işinde de çalıştım. Hazır yapılan lüks evlere korniş takıyorduk."


"YAPIMCILARA SESLENİYORUM: BEN BURADAYIM"

"İçerde dizisinin başrol oyuncularıyla aram çok iyiydi. 'Şevko aşağı, Şevko yukarı' diyordu herkes.Çetin Tekindor'la 'Bir Çocuk Sevdim'de, 'Karadayı'da başka projelerde de beraber çalıştık. 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisi için sete gittim, olmadı bir şeylerden dolayı.Bana herkes 'Sen bu projede oynayacak karaktere sahipsin, her şey tamam' ama kimse 'Okey' demiyor. Kimseyle bir sıkıntımız da yok çok şükür. Bütün yapımcılara sesleniyorum; Ben buradayım."