Gündem Sedat Peker'den bomba açıklamalar

Sedat Peker'den bomba açıklamalar

01.12.2014 - 16:07 | Son Güncellenme:

Sedat Peker'in Cuma günü Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşma sosyal medyada yine büyük yankı uyandırdı. Sedat Peker son dönemde çok konuşulan o olaya da cevap verdi!

Sedat Pekerden bomba açıklamalar

Sedat Peker'in yaptığı konuşmanın satır başları

Bazı insanlar benim için diyorlarmış ki geçmişi karanlık bir adam o. Evet koltuk sevdalıları ve menfaat perestler oturdukları yerden baktıklarında benim geçmişimde görebilecekleri tek şey karanlık bir hayattır. Ancak dava adamları, vefakar insanlar, onurlu insanlar baktıkları zaman benim geçmişimde görebilecekleri tek şey inanmış olduğum kutsal değerler için bedel ödemektir.

MHP'nin içindeki bazı kişiler benim MHP'ye karşım bir tavrım varmış gibi, partinin lideri Devlet Bahçeli Bey'e tavrım varmış gibi göstermek istiyor. Kıymetli dostlarım bir de diyorlar ki Sedat Peker Ak Parti tarafından MHP'ye saldırması için tahliye edildi. O zaman ben onlara şunu soruyorum ben cezaevinden çıktıktan 4-5 ay sonra ortada hiçbir şey yokken evimde huzurlu bir şekilde çocuklarımla, ailemle zaman geçirirken cennet mekan eski ülkü devletinden birinin cenazesine yolladığım çelengin üstündeki ismi de Ak Parti mi acaba söktu, o ismi Ak Partililer mi yırttı.

Ben gene edebimi bozmadım haber yolladım dedim ki bu olay gazetelerde çıktı, bunu insanlar okudu bu böyle olmaz. Aracı yollayarak bunun bizim partimizle ilgisi yok sözünüzü bir cümlelik basın açıklaması ile duyurun. Diyin ki bunu yapan bir densizdir. Bunun bizim partimizle bir ilgisi yoktur deyin dedim. Aradan 15-20 gün geçmesini bekledim. Yani bir fırsat bulmuş insan gibi hemen bu olayın içine atılıp bu insanlara karşı bir mücadele içine girmedim.

Şefkat Çetin ve 3-5 kişilik çetesinin haricinde MHP'ye karşı bir tavır içerisinde olmadım. Eskiler toplansınlar, eski ülkü devleti ak saçlılar toplansınlar, şeriat mahkemesi kursunlar eğer derlerse ki bu olayda Sedat Peker haksızdır ben o parti teşkilatlarını içerisinde çaycılık görevi yapan arkadaşlar dahil hepsinden özür dilemeye hazırım.

Sedat Peker, MHP yöneticisi Şefkat Çetin'e tarihten bir örnekle cevap verdi- İşte o video

SEDAT PEKER KAHRAMANMARAŞ'TA BÖYLE KARŞILANMIŞTI