Konya SEDEP INSTAGRAM YARIŞMASI BAŞLIYOR

SEDEP INSTAGRAM YARIŞMASI BAŞLIYOR

30.03.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

.

SEDEP INSTAGRAM YARIŞMASI BAŞLIYOR

Türkiye’nin en değerli eğitim projesi olan Selçuklu Değerler Eğitim Projesi (SEDEP) için sosyal medyada fotoğraf yarışması başlıyor. #DegerleriniYakala hashtagiyle Instagram üzerinden yapılacak yarışmaya Türkiye genelinden tüm Instagram kullanıcıları katılabilecek.
SEDEP, 8 temel değeri ile (adalet, sorumluluk, yardımseverlik, dostluk, özdenetim, sabır, saygı ve doğruluk) Türkiye’nin en değerli eğitim projesi. Birbirinden farklı etkinliklerle 3 yıldır eğitime değer katan SEDEP farklı bir etkinlikle değerlere olan farkındalığı arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi tarafından #DegerleriniYakala hashtagiyle Instagram üzerinden fotoğraf yarışması yapılacak. Sosyal medyanın ve internetin daha faydalı biçimde kullanılmasına örnek olacağı düşünülen yarışmaya Türkiye genelinden tüm Instagram kullanıcıları katılabilecek.
SEDEP kapsamında yer alan değerlerin farkındalığını arttırmak ve değerlere olan duyarlılığı kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya katılımlar,30.03.2015 tarihinde başlayıp 24.05.2015 saat 23:59’ da sona erecek. Bu tarihler arasında #DegerleriniYakala hashtagiyle Instagram’a yüklenen fotoğraflar yarışmaya kabul edilecek. Türkiye geneli tüm Instagram kullanıcılarının katılabileceği yarışmada katılımcılar diledikleri kadar fotoğraf gönderebilecekler. 1 katılımcının en fazla 1 ödül kazanabileceği yarışmada, uygunsuz bulunan ve konu dışı olarak gönderilen fotoğraflar geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacak. Fotoğraf alanında uzman kişilerden oluşan bir juri tarafından yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren fotoğraflar, “Gelecege_Deger” Instagram hesabı, SEDEP resmi web sitesi olan www.selcukludegerleregitimi.com, “DegerlerEgitimiProjesi” Facebook hesabı, “@Gelecege_Deger” Twitter hesabı ve yerel basın üzerinden duyurulacak. Değerlendirme sonucu dereceye giren katılımcılara verilecek ödüller ise şöyle; Birinciye Iphone6 Plus, İkinciye Iphone6, Üçüncüye Iphone 5s, Dördüncüye CANON EOS 1100D 18-55 mm DC Lens, Beşinciye APPLE MGLW2TU iPAD Air2, dereceye giren ilk 40 kişiye Konya gezisi, dereceye giren ilk 100 kişiye Sertifika gönderilecek.