Gündem Şehir eşkıyaları

Şehir eşkıyaları

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Halk otobüsünde bir kadına tacizde bulunan iki saldırgan, kendilerine engel olmaya çalışan yolculardan birini bıçaklayıp kaçtı.

Şehir eşkıyaları

İstanbul’da dün sabah Alemdağ-Kadıköy seferini yapan E.Ö. idaresindeki halk otobüsünde bir kadın yolcu, tacize uğradığını söyleyerek bağırmaya başladı. Kadının “Bana tacizde bulundular” dediği iki kişiyle, onlara müdahale eden yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Bu sırada Atatürk Mahallesi, Dudullu Caddesi, Uydu Kent Otobüs Durağı’na gelen sürücü kapıları açtı. Tacizle suçlanan kişilerle yolcular arasındaki kavga durakta devam etti.

Haberin Devamı

Bıçak ve tornavidayla!

Tacizciler yanlarında taşıdıkları bıçak ve tornavidayla yolculara saldırdı. F.Y. adlı 20 yaşındaki genç karnından bıçaklanarak yaralanırken, saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polisler, iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Otobüs sürücüsü E.Ö., “Araçta bir kadına tacizde bulunmuşlar. Olayın büyük bölümü kapıları açtıktan sonra durakta oldu. Kadını korumaya çalışan erkek yolculardan biri bıçaklandı” dedi. l CENGİZ ÇOBAN İstanbul DHA