Hatay Şehit Annesi Küçük: Vatan sağolsun yeter ki, başka sözüm yok

Şehit Annesi Küçük: Vatan sağolsun yeter ki, başka sözüm yok

10.11.2017 - 14:37 | Son Güncellenme:

.

Şehit Annesi Küçük: Vatan sağolsun yeter ki, başka sözüm yok

HATAY (AA) - Hakkari'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan sözleşmeli er Ömer Küçük'ün Hatay'daki annesi Hatice Küçük, kendisini ziyarete gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'a "Vatan sağolsun yeter ki, başka sözüm yok. Benim Ömerlerim çok var." dedi.

Haberin Devamı

Bakan Yardımcısı Yayman, geçtiğimiz hafta Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ömer Küçük’ün Kırıkhan ilçesi Soğuksu Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Taziye dileklerini ileten Yayman'a Şehit Ömer Küçük’ün annesi Hatice Küçük, "Vatan sağ olsun yeter ki, başka sözüm yok. Benim Ömerlerim çok. Allah fırsat vermeyecek hainlere, oğlumun kanı yerde kalmayacak. Ayakta kalacağım, bende Ömerler çok var." şeklinde cevap verdi.

Aileye başsağlığı dileyen Yayman ise, "Allah sizlerden razı olsun. Ne mutlu sizin gibi anneler var daha. Rabbim sizlere sabır versin." dedi.

Ziyarette, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Temel Aday, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıkça da yer aldı.