Gündem Şehit komiser için Muğla'da tören

Şehit komiser için Muğla'da tören

11.09.2016 - 12:01 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Milas ilçesinde görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit düşen komiser Ali Can Dövüşçü (24) için tören düzenlendi.

Şehit komiser için Muğlada tören

Şehit Dövüşçü için görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törene, Dövüşçü'nün yakınları, Muğla Valisi Amir Çiçek, Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, siyasi partilerin temsilcileri ve meslektaşları katıldı.

Haberin Devamı

Şehidin Emniyet Müdürlüğüne getirilişi sırasında çalışma arkadaşları ile ailesi ve kız kardeşi Ebru Dövüşçü gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin kız kardeşi Ebru Dövüşçü, tabutun başına gelerek, "Abi sen kalk, oraya ben yatayım." diyerek bir süre gözyaşı döktü.

Muğla Valisi Amir Çiçek, görevi başında trafik kazasında şehit düşen komiser Dövüşçü'ye Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da Dövüşçü'nün ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileyerek, meslektaşlarını elim bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Dövüşçü'nün Muğla'dan Milas'a görev takibi yapmak için giderken, trafik kazasında şehit düştüğünü hatırlatan Çetinkaya, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Şehidimiz görevi süresince üstün görev anlayışı, yüksek ahlakı ve disiplini ile ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza sadakatle hizmet etmiş, başarılı ve örnek bir personelimizdi. Teşkilatımız ve milletimiz vermiş olduğu hizmetleri asla unutmayacaktır. Şehidimizin kederli ailesi sizler en değerli varlığınızı kaybettiniz. Bu acıyı tarif etmenin acizliği içerisindeyiz. Başımız sağ olsun."

Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından okunan duanın ardından, şehidin cenazesi defnedilmek üzere, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gönderildi.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amiri olarak görev yapan komiser Ali Can Dövüşçü (24) idaresindeki 48 KY 864 plakalı sivil polis aracı, Yatağan'dan Milas yönüne hareket halinde olduğu sırada kontrolden çıkarak devrilmiş ve araçtan savrulan Dövüşçü olay yerinde hayatını kaybetmişti.