Gündem Şehit uğurlamaya yaralı silah arkadaşı da katıldı

Şehit uğurlamaya yaralı silah arkadaşı da katıldı

25.10.2016 - 19:26 | Son Güncellenme:

BİNGÖL'de, PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen için uğurlama töreni düzenlendi. Törene aynı çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Gülnar da katılarak arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Şehit uğurlamaya yaralı silah arkadaşı da katıldı

Genç İlçesi Yeniyazı Bölgesi'nde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Çeçen için Bingöl Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Müftüsü Mecit Can, Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, çok sayıda kişi kamu kuruluşlarınınmüdürleri ve şehidin silah arkadaşlarının katıldığı törende önce Uzman çavuşun özgeçmişi okundu. Törende konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, son bir haftada hüzünlü, acılı zor bir hafta geçirdiklerini belirterek, "Allah'tan temennimiz son olmasıdır. Acımızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz. Gencecik bedenler bu ülke için toprağa düşüyorlar. Bedel ödedik, ödemeye devam ediyoruz. Bu bayrağın semada dalgalanması için, ezanların susmaması için ödemeye de devam ediyoruz. 15 Temmuz'da da gösterdik. Çoktandır denedikleri ama başaramadıkları oyunları tekrar sahnelemeye çalışıyorlar. Allah'ın izniyle bu millet bu oyunları bozacak. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Şehit uğurlamaya yaralı silah arkadaşı da katıldı

Haberin Devamı

ŞEHİT ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Uzman Çavuş Emrah Çeçen'in şehit olduğu çatışmada yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi gören Uzman Çavuş Mustafa Gülnar, şehit arkadaşı Çeçen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Törene sedye üzerinde katılan yaralı uzman Çavuş Gülnar, arkadaşının arkasında gözyaşı döktü.

Törenden sonra cenazesi memleketi Tokat'a gönderilen Uzman Çavuş Emrah Çeçen, evli ve bir çocuk babasıydı.