Gündem Şehit ve babaannesi yan yana defnedildi

Şehit ve babaannesi yan yana defnedildi

12.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Şehit ve babaannesi yan yana defnedildi

Hakkâri’de PKK’nın geçen ay el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanıp önceki gün hastanede şehit olan Özel Harekât Polisi Bayram Çiçek (24) ile, torununun şehadet haberini alınca fenalaşarak hayatını kaybeden babaannesi Zeliha Çiçek’in (110) cenazeleri, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Haberin Devamı

3 Ağustos’taki PKK saldırısında ağır yaralanan ve tedaviye alındığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün şehit olan Bayram Çiçek’in cenazesi, Kahramanmaraş Havaalanı’na getirildi. Şehit Çiçek’in cenazesi, Afşin ilçesinin Arıtaş Mahalle Mezarlığı’na götürüldü. Torununun şehit olduğunu öğrenince fenalaşarak yaşamını yitiren Zeliha Çiçek’in cenazesi de aynı mezarlığa getirildi.

Şehit Çiçek ile babaannesi için mahalle mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Adalet Bakan Yardımcısı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile şehidin babası Mehmet ile annesi Şemsi Çiçek, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende yakınları, şehidin Türk bayrağıyla örtülü tabutuna sarılıp, gözyaşı döktü. Şehit Çiçek ile babaannesi Zeliha Çiçek’in cenazeleri, yan yana kazılan mezarlarda gözyaşlarıyla defnedildi. - ÖMER KOÇ Kahramanmaraş DHA