Ankara Şehit Ve Gazi Anneleri Onuruna “Anneler Günü” Programı

Şehit Ve Gazi Anneleri Onuruna “Anneler Günü” Programı

18.05.2017 - 23:50 | Son Güncellenme:

.

Şehit Ve Gazi Anneleri Onuruna “Anneler Günü” Programı

Polis Eşleri Derneğince “Anneler Günü” vesilesi ile şehit ve gazi ailelerine özel düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.
Polis Eşleri Derneğince “Anneler Günü” vesilesi ile şehit ve gazi ailelerine yönelik özel bir program düzenlendi. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok’un ev sahipliğini üstlendiği programa Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli, AK Parti Konya Millet Vekili Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın eşi Neriman Kalın, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan’ın eşi Semra Alparslan ve çok sayıda davetli katıldı.
Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yaralanan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ın eşi Nadire Aslan ile birçok şehit ve gazi ailesinin bulunduğu programda, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Hz. Muhammed’in hayatı ve şehitler ile ilgili konuşma yaparken Şair Dursun Ali Erzincanlı da Ömer Halisdemir için yazılan “Otuz Kuş” şiirini seslendirdi.
Programa katılan annelere Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un “Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri; bu vatan sizlerin yetiştirdiği kahraman evlatlarımıza minnettardır. Anneler Gününüzü en içten duygularımla kutluyor, şükranlarımı sunuyorum” mesajı da iletildi. Şehit anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm davetlilerinin duygu dolu anlar yaşadığı program yemek servisi ile son buldu.