Ağrı Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

24.05.2018 - 10:29 | Son Güncellenme:

.

Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Süleyman Elban, şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftara katıldı.

Haberin Devamı

Ağrı Orduevindeki iftarda İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun okuduğu duanın ardından konuşan Vali Elban, en değerli varlıklarını yitiren insanlarla aynı masayı paylaşmaktan şeref duyduğunu ifade etti.

Elban, "Ramazan ayı kardeşliğin, birliğin, beraberliğin ve manevi duyguların zirveye çıktığı aydır. Biz burada huzur içerisinde bu güzel iftar sofrasında bulunurken bu memleketin huzuru için görev yapan askerimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız ve bütün güvenlik güçlerimizi Rabbim inşallah muhafaza etsin, onların ayaklarına taş değdirmesin. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, ağzımızın tadını bozmasın ve kötülere fırsat vermesin. Bu ramazanda huzur içerisinde bir arada olduğumuz gibi bundan sonraki ramazanlarda da sağlık ve huzur içerisinde bir arada olmayı temenni ediyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

İftra Vali Elban'ın eşi Beyza Elban, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve askeri erkan katıldı.