Gündem Şehitler böyle uğurlandı!

Şehitler böyle uğurlandı!

27.09.2016 - 12:10 | Son Güncellenme:

ŞIRNAK'ta yol kontrolünü sağlayan askeri time dün düzenlenen saldırıda ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in katıldığı uğurlama töreni düzenlendi. Törenrden sonra şehitlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Şehitler böyle uğurlandı

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında 6 şehit asker için yapılan uğurlama törenine, dün saldırıdan sonra Şırnak'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve askeri erkan katıldı. Şehit askerlerin özgeçmişlerinin okunmasından, şehitler için birlik adına bir subay konuştu. Daha sonra yapılan dualarla birlikte şehit uğurlama töreni sona erdi.

Haberin Devamı

Törenin ardından şehitler Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek'in cenazesi (22) Afyonkarahisar'a, Jandarma Uzman Çavuşlar Mehmet Alda'nın (23) cenazesi Kayseri'ye, Süleyman Güneri'nin (23) cenazesi Aydın'a, Tolga Özdinç'in (26) cenazesi Adana'ya, Hüseyin Tosun'un (24) cenazesi İstanbul'a, Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin'in (22) cenazesi ise Samsun'a uğurlandı.