Tatil Sekiz ülkenin hikayesi bir mutfakta

Sekiz ülkenin hikayesi bir mutfakta

12.07.2018 - 16:25 | Son Güncellenme:

Mimar Esat Fişek imzası taşıyan tasarımıyla Ajjna, dünya mutfağının farklı tatlarını İstanbullulara olduğu kadar kente gelen yabancı ziyaretçilere sunuyor.

Sekiz ülkenin hikayesi bir mutfakta

Hint felsefesinde bağlanma ve keyif almayı sembolize eden üçüncü gözün adı olan Ajjna, marka vaadine uygun olarak tasarlanan mutfak ve mimari anlayışıyla ziyaretçilerine çok farklı bir restaurant deneyimi sunuyor. Mustafa Yaşaroğlu’nun 8 ülkeye yaptığı seyahatler, aldığı mutfak sanatları eğitimleri ve alanında uzman kişilerle aylar süren çalışması sonucunda ortaya çıkan bu yeni mekân, çeşitli ülkelerin mutfak ve mimari anlayışından izler taşıyor. Dünya mutfağının klasik lezzetlerini kendine has şekilde yorumlayarak özgün bir mutfak anlayışı oluşturan Ajjna, rahatlatıcı ve şık iç mekân tasarımıyla beklentinin ötesinde, hayal edilenden fazlasını sunuyor.

Haberin Devamı

Farklı mutfak kültürlerine ait çeşitli yiyecek ve içeceklerin yanında, İtalyan mutfağı ağırlıklı zengin menüsüyle gastronomi avcılarına lezzet konusunda Rönesans’ı yaşatan Ajjna’ya Usta Şef Sezgin Can ve 25 kişilik ekibi hayat veriyor. Ödüllü mimar Esat Fişek imzası taşıyan, orta yüzyıl mimarisinden esinlenilerek dekore edilen mekân, konforu önde tasarımıyla şehrin yoğun temposunun verdiği yorgunluğu unutma fırsatı tanıyor.