Kültür Sanat Seksendört'ün yepyeni şarkısı Kendimi Kandıramam

Seksendört'ün yepyeni şarkısı Kendimi Kandıramam

11.01.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

Türk rock müziğin popüler grubu Seksendört'ün yepyeni şarkısı 'Kendimi Kandıramam', Poll Production etiketiyle yayınlanıyor.

Seksendörtün yepyeni şarkısı Kendimi Kandıramam

Türk rock müziğin popüler grubu Seksendört'ün yepyeni şarkısı 'Kendimi Kandıramam', Poll Production etiketiyle yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Grubun solisti, Tuna Velibaşoğlu yeni şarkının hikayesini şu cümleler ile anlatıyor:

'Kendimi Kandıramam', Ankara' dan çok yakın arkadaşlarımız olan Nadas grubu elemanları Orkan ve Fırat ın bestesi. Bir kaç yıl önce gitaristimiz Ümitcan ve davulcumuz Serter ile beraber demo bir kayıt yapmışlardı. O zamandan beridir şarkıyı çok beğeniyor ve istiyorduk. Sağolsunlar bizi kırmadılar. Diğer yandan yakın zamanda hayatını kaybeden Gözde arkadaşımızın da en sevdiği şarkılardan biriydi. Ümitcan uzun zamandır onun anısına bu şarkıyı hayata geçirmek istiyordu; kısmet bu günlereymiş. Şarkıyı Gözde'ye adadık.

Sibel Kekilli ile başrolde oynadıkları ve büyük ses getiren 'Duvara Karşı' filmindeki rolü ile sevdiğimiz Türk kökenli ünlü Alman oyuncu Birol Ünel, geçtiğimiz günlerde grubun klibinde rol almak için İstanbul'a geldi. Birol Ünel klipte; bitkin, yorgun, sevdiği kadının hayalinin peşinde koşan bir adamı canlandırıyor. İmre Haydaroğlu'nun yönetmenliğinde çekilen klip, bugünden itibaren tüm müzik kanallarında, izlenebilir.

Haberin Devamı

Vokal ve gitarda Tuna Velibaşoğlu, bas gitarda İsmail Okan Özen, davulda Serter Karadeniz'den kurulu Seksendört, konserlere de devam ediyor. Grup 20 Ocak Cumartesi gecesi Dorock XL'de sahne alacak.