Cadde Seksenler 147. bölümde Ergun gerçeği açıkladı!-izle

Seksenler 147. bölümde Ergun gerçeği açıkladı!-izle

05.03.2015 - 12:29 | Son Güncellenme:

Seksenler dün akşam ekrana geldi. TRT 1'in keyifli dizisi Seksenler 147. bölümde Fehmi, Ergun'u konuşturdu. Şimdi işler daha da karıştırdı. Seksenler son bölüm ve detaylar haberimizde...

Seksenler 147. bölümde Ergun gerçeği açıkladı-izle

Fehmi, Ergun’u Köşeye Sıkıştırdı! Ergun’un Helga ile evli olduğunu öğrenenlerin sayısı günden güne artmaktadır! Bu sefer de Fehmi, Ergun’u köşeye sıkıştırır ve Ergun panikle, Helga ile evli olduğunu Fehmi’ye söyler!

Haberin Devamı

Kendisinden bir şeylerin saklandığını hisseden Nazlı’nın ise gerçeği öğrenmesi an meselesidir! Öte yandan Çağatay ve ailesi büyük tehlike altındadır! Çağatay’ın başı fena halde belaya girmiştir! Baş Komiser Rıza ve ekibi mahallede operasyon düzenler!

SEKSENLER 147. SON BÖLÜM

Seksenler Dizisinin Karakterleri
Seksenler dizisinin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut ve Necmi Yapıcı gibi ünlü isimler vardır.
Fehmi karakterine can veren usta oyuncu Rasim Öztekin, Seksenler dizisinde geleneksel-modern kıskacına takılıp kalmış bir babayı oynamaktadır. Nazlı, Ahmet ve Çağatay’ın babası olan Fehmi’nin en ünlü lafı “İcat Çıkartma”dır.
Rukiye karakterine can veren Özlem Türkad, Seksenler dizisinde, her geleneksel Türk annesi gibi çocukları ve babaları arasında paravan görevini gören bir annedir. Rukiye’nin bu hayattaki en büyük amacı çocuklarının SSK’lı bir işte çalışması ve hayırlı kısmetlerle evlenmesidir. Rukiye’nin en sık kullandığı cümle “ SSK’sı var mı çocuğum?” dur.
Ahmet karakterine can veren Şoray Uzun, Seksenler dizisinde Gülden’e aşık olan ve tek isteği onunla mutlu bir yuva kurmak olan delikanlı bir gençtir. Ahmet, sadece Nazlı ve Çağatay’ın değil, tüm mahallenin de abisidir.
Nazlı karakterine can veren Yasemin Çonka, Seksenler dizisinde annesinin evlilik ısrarlarından sıkılmış, üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan, mahallenin Ergun Plak’ına aşık genç bir kızdır. Önceleri bu aşkı ailesinden saklasa da şimdilerde Ergun ile olan birlikteliğini resmiyete taşıyıp nişanlandıkları için, ailesinin haberi vardır. Ancak ailesi bu birlikteliği hiç desteklememektedir.
Çağatay karakterine can veren İlker Ayrık, Seksenler dizisinde ailenin laftan anlamaz, haylaz ama bir o kadar da duygusal olan en küçük çocuğudur. Şimdilerde askere gitmeye hazırlanan Çağatay’ın en büyük hayali, ünlü bir yazar olmaktır. Çağatay’ın en büyük hobisi ise futbol oynamaktır. Futbolcu olmaya çalışmış ama ne yazık ki becerememiştir. Gülden karakterine can veren Ayşe Tolga, Çınaraltı mahallesinin en güzel kızı, Nazlı’nın en yakın arkadaşı ve Ahmet’in eşidir. Başlarda Ahmet’e hiç yüz vermese de, sonrasında aralarında çok büyük bir aşk başlamıştır.
yönetmen :
Müfit Can Saçıntı
yapımcı :
Birol Güven