Gündem Seksenler 171. bölümde Gulyabani Paniği!

Seksenler 171. bölümde Gulyabani Paniği!

08.12.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisi izleyicilerini yine kahkahaya boğdu. TRT'nin sevilen dizisi Seksenler'in bu hafta yayınlanan bölümünde yine eğlence vardı.İşte Seksenler 171. bölümden detaylar..

Seksenler 171. bölümde Gulyabani Paniği

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Seksenler 171. bölümü ile ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Seksenler'de bu hafta Ergun zor durumda. Mahallede ise Gulyabani paniği yaşandı. İşte Seksenler 171. bölüm hakkında tüm merak edilenler ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

SEKSENLER 171. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bir gece ansızın Çınaraltı mahallesinde beliren Gulyabani, mahalle sakinlerinin panik yaşamasına sebep olur. Mahalle sakinlerinin imdadına komiser Rıza ve ekibi yetişir. Gulyabaninin mahallede ne işi vardır?Ergun’un yeni giriştiği devremülk işlerinde büyük problemler çıkınca, devremülk kiralamaya karar verip bu işe para yatıran mahalleli ayağa kalkar.

SEKSENLER 171. BÖLÜM İZLE

Ergun çok zor durumdadır. Ergun’u bundan sonra zor bir süreç beklemektedir. Olanları duyan Fehmi’nin tepkisi merak konusudur.Öte yandan Gülden’in hamileliği iki aile arasında tatlı çekişmelerin yaşanmasına sebep olur.

SEKSENLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Gülden hamile olduğu için son zamanlarda çok fazla alıngan olmaya başlamıştır. En ufacık meselelerde bile alınganlık yapıp küsen Gülden, Ahmet’e zor anlar yaşatır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Gülden Ahmet’in eski bir hatıra defterini bulur ve okumaya başlar.
Hatıra defterinde bir kadının yazdıklarını okuyan Gülden kıyameti kopartır. Gülden okudukları yüzünden kıskançlık krizine girip olay çıkarınca, ortalık karışır.Ergun, Nazlı ile evlenebilmek için maddi durumunu iyileştirmeye çalışmakta, para biriktirmeye çabalamaktadır. Devremülk işine giren Ergun, buradan iyi para kazanacağını düşünse de Fehmi, işleri zorlaştırmaya başlamıştır. Ancak Ergun pes etmeyecektir!