Gündem Seksenler 172.bölümde ortalık karışıyor - İzle

Seksenler 172.bölümde ortalık karışıyor - İzle

12.12.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisi kaldığı yerden devam ediyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Seksenler'in bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Seksenler 172. bölümden detaylar..

Seksenler 172.bölümde ortalık karışıyor - İzle

Seksenler dizisi yeni bölümüyle izleyicilerini yine kahkahaya boğmaya geliyor. TRT ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Seksenler'in bu akşam yayınşanacak bölümünde neler olacak? İşte Seksenler dizisi yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

172.Bölüm Özet

Seksenler’de Ortalık Karışıyor!Çınaraltı mahallesinde Gulyabani paniği yaşanırken, Komiser Rıza’nın yanlışlıkla Manav Mustafa’yı vurması ortalığı karıştırır. Manav Mustafa hastanelik olur, Komiser Rıza ise görevden uzaklaştırma cezası alır. Manav Mustafa’nın sağlık durumu, ve komiser Rıza’nın bundan sonra başına gelecekler merak konusudur.Ergun’un acilen sigortalı ve geliri düzenli bir iş bulması gerekmektedir. Aksi takdirde Fehmi, Nazlı ile Ergun’un evlenmesine izin vermeyecektir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi hasta bakıcı Hayati, Niyazi ile ilgili büyük bir gerçeği ortaya çıkarır! Öte yandan Turgut Özal’ın mahalleye gelmesi konusunda söylentiler başlar.

SEKSENLER 171. BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Bir gece ansızın Çınaraltı mahallesinde beliren Gulyabani, mahalle sakinlerinin panik yaşamasına sebep olur. Mahalle sakinlerinin imdadına komiser Rıza ve ekibi yetişir. Gulyabaninin mahallede ne işi vardır?Ergun’un yeni giriştiği devremülk işlerinde büyük problemler çıkınca, devremülk kiralamaya karar verip bu işe para yatıran mahalleli ayağa kalkar.