Cadde Selami Şahin: Allah sizi başımdan eksik etmesin

Selami Şahin: Allah sizi başımdan eksik etmesin

02.10.2018 - 07:57 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Selami Şahin, 'Eskimeyen Şarkılar' konseptiyle geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Sanatçını, 70'li yıllardan günümüze kadar yaptığı bestelerden oluşan ve ikincisi gerçekleşen 'Eskimeyen Şarkılar' konseri yoğun yağışa rağmen Harbiye’nin kapasitesini aşan 5 bini aşkın dinleyeni tarafından ayakta alkışlandı.

Selami Şahin: Allah sizi başımdan eksik etmesin

Selami Şahin, "Sahneye çıkmadan önce çok dua ettim, yağmur yağmasın da gelen sevenlerim ıslanmasın diye. Ama görüyorum ki her şeye rağmen beni bu sevgi yağmurunda yalnız bırakmadınız. Şeref verdiniz. Allah sizi başımdan eksik etmesin" dedi.

Haberin Devamı

BABA-OĞULDAN DUYGU DOLU ANLAR
Sanatçı, 'Seninle Başım Dertte' şarkısı sırasında oğlu Lider Şahin'i sahneye davet etti ve ikili şarkıyı birlikte söyledi. Büyük alkış alan performans sonunda Selami Şahin, "Oğlumla sahnede bu şarkıyı paylaşıp, beraber söylemek büyük bir şeref ve onur. Allah evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsın oğlum" ifadelerini kullandı.

Lider Şahin ise babasına, "8 senedir sahnede sana eşlik edebilmek muhteşem bir duygu. 33 senedir de muhteşem bir babasın" sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Selami Şahin'in eşi Didem Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, oyuncu Mehmet Aslan, Tanju Babacan, Şilan Makal gibi isimler, konseri izleyenler arasındaydı.