Ankara Selfyfest'17 Üniversite Kampüslerinde Gençlerle Buluşuyor

Selfyfest'17 Üniversite Kampüslerinde Gençlerle Buluşuyor

17.11.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy 21 Kasım-12 Aralık tarihleri arasında Selfyfest'17 kapsamında üniversitelerde gençlerle buluşacak

Selfyfest17 Üniversite Kampüslerinde Gençlerle Buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un gençlik markası Selfy, 21 Kasım-12 Aralık tarihleri arasında Selfyfest'17 kapsamında 7 şehirde üniversite öğrencileriyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un gençlik markası Selfy 21 Kasım-12 Aralık tarihleri arasında Selfyfest'17 kapsamında üniversitelerde gençlerle buluşacak. İlk durağı İstanbul Üniversitesi olacak olan Selfyfest'17 üniversitelileri gün boyu eğlence ve müzikle buluşturacak.

Selfyfest'17 kapsamında 7 farklı şehirde 7 üniversite ziyaret edilecek. Tüm gün devam edecek olan etkinlikler kapsamında 10.30-18.00 saatleri arasında kurulacak olan Selfy Gamezone'da birbirinden heyecanlı ve eğlenceli pek çok yarışma ve oyunla gençler doyasıya eğlenecek. Yarışmalar sonunda ise öğrencilere hediyeler hediye edilecek.

Öğrenciler Selfy Gamezone'da basketbol ve e-spor yorumcusu Kaan Kural ve spor spikeri Özgür Buzbaş'la basketbol konusunda, Ali Ece ve Nihat Kahveci'yle ise futbol konusunda sohbet edebilecekler.

Haberin Devamı

Öğrenciler aynı zamanda sokakroportajları.com gibi pek çok Youtube fenomeniyle de sohbet imkanı bulup, onlara merak ettikleri soruları sorabilecekler.

Selfy Sahne'sinde ise sanatçı Deniz Tekin, Sufle, yirmi7 ve Sena Şener gençlerle bir araya gelerek eğlenceyi doruğa çıkaracak.