Selin Demiratar

  • İsim
    : Selin
  • Soyad
    : Demiratar
  • Mesleği
    : Oyuncu
  • Doğum Tarihi
    : 20.03.1983
    1983-03-20
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk oyuncu babasının mesleği yüzünden pek çok şehirde yaşamak zorunda kaldı.16 yaşında oyunuculuk serüvenine Koçum Benim dizisiyle başladı.Kısa süre içerisinde yeteneği fark edilen oyuncu üniversite hayatını Mimar Sinan Üniversitesi'nde yaşadı. 1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü oldu.
 
Filmografisi
Huzur Sokağı (2012) - Feyza
Patlak Sokaklar: Gerzomat (2012) - Jennifer
Şüphe (2011) - İpek
Adanalı (2008-2010) - İdil
Gazi (2008) - Tuna
Dur Yolcu (2008) - Ayşe
O Kadın (2007) - Yeşim
Şaşkın (2005) - Pelin
Acı Hayat (2005-2007) - Nermin
Sular Durulmuyor (2004)
Lise Defteri (2003-2004) - Güney Doğru
Abdülhamit Düşerken (2002) - Ayşe Sultan
Koçum Benim (2002) - Eylül
90-60-90 (2001) - Burcu
 


Selin Demiratar biyografisi

Selin Demiratar kimdir?

Selin Demiratar 20.03.1983 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Selin Demiratar kaç yaşındadır?

Selin Demiratar 20.03.1983 tarihinde doğmuş olup 35 yaşındadır.

Selin Demiratar ne iş yapar?

Selin Demiratar Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Selin Demiratar nerelidir?

Selin Demiratar Türkiye vatandaşıdır.

©Copyright 2018 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.