Gündem Selin Şekerci Survivor'a katılacak mı?

Selin Şekerci Survivor'a katılacak mı?

17.09.2015 - 11:44 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen ismi Selin Şekerci, son günlerde hakkında çıkan Survivor'a katılacağı iddialarına yanıt verdi. Acun'un çok ses getiren yarışması Survivor'da adı geçen güzel Selin Şekerci kimdir? İşte ayrıntılar..

Selin Şekerci Survivora katılacak mı

Son olarak 'Kaçak Gelinler' dizisinde rol alan genç oyuncu Selin Şekerci, gelecek sene Survivor'a katılacağı iddialarına cevap verdi. Şekerci, sosyal medyada yayılan bu iddiayı yalanlayarak Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2016'ya katılmayacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Selin Şekerci Survivora katılacak mı

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci 1 Haziran 1989; Karşıyaka, İzmir doğumlu.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Filmografi

2007 Kavak Yelleri Feyza

2008-2010 Melekler Korusun Özgür Çelikli

2011 Leyla ile Mecnun Şekerpare

2011 İzmir Çetesi Mira

2012-2013 Benim İçin Üzülme Irmak

2014-2015 Kaçak Gelinler Şebnem Gürsoy