Cadde Selin Ünver Milyoner'e damga vurdu!

Selin Ünver Milyoner'e damga vurdu!

13.06.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kim Milyoner Olmak İster’e Selin Ünver damga vurdu. Selçuk Yöntem'in yarışmacıya "Baban neden cezaevinde?" şeklinde bir soru yöneltmesi tepki çekti.

Selin Ünver Milyonere damga vurdu

Selçuk Yöntem’in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de izleyenlerin yüreğini burkan bir olay yaşandı. Antalya’da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver adlı yarışmacı, hikayesiyle herkesi derinden yaraladı.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR

Annesinin, babası tarafından öldürüldüğünü söyleyen genç öğretmen, o anları şöyle anlatı, “Babam annemi öldürdü, bu sebeple hapiste yatıyor. Ben, Antalya’da bir köy okulunda anaokulu öğretmenliği yapıyorum. Çocukluğumdan beri bu yarışmayı seyrediyorum ve hayalim yarışmadan kazandığım parayla anaokulu açmak” dedi.

Öğrenimini ve yaşantısını bundan önce nasıl sürdürdüğüne yönelik soruyu da cevaplayan Ünver, “Tek çocuk olduğum için çok zor değildi ilk başlarda, fakat daha sonra burs aldım, ailem destek oldu ve ben de çalıştım. Bu şekilde eğitimimi tamamladım” dedi.

SELÇUK YÖNTEM'E ELEŞTİRİ
Babası annesini öldürdüğü için hapse düşen Selin Ünver isimli yarışmacıya Selçuk Yöntem'in "Baban neden cezaevinde?" şeklinde bir soru yöneltmesi tepki çekti.

Haberin Devamı

2007'DE HABER OLMUŞTU
Denizli'de, evkadını bir çocuk annesi Esin Ünver (37), Yenişehir Mahallesi Can Evler Sitesi'ndeki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Esin Ünver'in 17 yıllık eşi Kadir Ünver (42) gözaltına alındı.

Esin Ünver'in öldürülmüş olduğu, kızı Selin Ünver'in (16), dün saat 10.00 sıralarında annesini uyandırmak için odasına girdiği sırada anlaşıldı. Uyandırmaya çalıştığı annesinin nefes almadığını farkeden Selin Ünver, 112'yi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri de Esin Ünver'in öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Esin Ünver'in Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde, dün saat 05.00 ile 07.00 arasında boğularak öldürüldüğü belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan Esin Ünver'in hırdavatçılık yapan eşi Kadir Ünver'in sorgusunda, eşini öldürmediğini söylediği öğrenildi.

SELİN CİNAYETİ BÖYLE ANLATMIŞTI
Annesinin cesedini bulan Selin Ünver de annesiyle babasının arasında hiçbir sorun olmadığını, birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek, “Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım ancak ölmüştü” dedi.