Gündem Sema Apak kimdir?

Sema Apak kimdir?

06.02.2017 - 15:46 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımında yer alan Sema Apak yarışmalarda gösterdiği üst düzey performans ile öne çıkıyor. Ünlüler adasında en iddialı isimler arasında yer alan Sema Apak güç ve hıza dayalı yarışmaların öne çıkan ismi olarak dikkat çekiyor. Peki Sema Apak kimdir?

Sema Apak kimdir

Ünlüler takımının en iddialı isimleri arasında yer alan Sema Apak yarışmalarda gösterdiği üst düzey performansın yanı sıra arkadaşları ile olan ilişkilieri ile de herkesin takdirini toplamış durumda. Peki Sema Apak kimdir?

Haberin Devamı

SEMA APAK KİMDİR?

Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Sema Apak kimdir