Gündem Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm tarihi belli oldu!

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm tarihi belli oldu!

16.01.2019 - 10:16 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölümü merak konusu oldu. Dizinin hayranlarının oldukça merak ettiği Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı belli oldu. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm tarihi...

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm tarihi belli oldu

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü için izleyiciler meraklanıyor. Sen Anlat Karadeniz son yayınlanan bölümünde Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişti. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sordu. Peki bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölümüyle 23 Ocak 2019 tarihinde ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Yazarlar