Gündem Sen Benimsin 1. bölümde heyecan dolu dakikalar-izle

Sen Benimsin 1. bölümde heyecan dolu dakikalar-izle

19.06.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

Fox Tv'de dün akşam yeni bir dizi başladı. Başrolünde Gökhan Keser'in yer aldığı Sen Benimsin herkesi ekrana kilitledi. Peki Sen Benimsin dizisinin konusu ne? İşte Sen Benimsin 1. bölümde yaşananlar..

Sen Benimsin 1. bölümde heyecan dolu dakikalar-izle

Yenilmezler’in küçük oğlu Ejder okulunu, askerliğini bitirir ve Bursa’ya ana ocağına döner. Döndüğü ilk gece Bursa’ya konser vermek için gelen yetenekli piyanist Nağme’yle bir kaza sonucu karşılaşır.

Haberin Devamı

SEN BENİMSİN 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Gözlerini hastanede açan iki genç birbirlerine deli divane aşık olurlar. Ailelerin onlar için hazırladığı geleceği bir kenara atıp yıldırım nikahıyla evlenirler. Bilmediği bir dünyanın içine giren Nağme, mutlu bir yuva beklerken istenmeyen gelin olur. Üstüne üstlük Ejder’in geçmişine ait bir takım gerçekler bu evliliğin önünde engeldir.

Nağme, ne kadar çok severse sevsin bu evde mutlu olmayacağına karar verir, Ejder’i terk eder. Ama gitmek öyle kolay değildir, başka birinin hayatını kurtarmak için bu eve geri dönmesi gerekmektedir.

OYUNCU KADROSU

Ejder Yenilmez-Gökhan Keser

Ejder 25 yaşındadır. Yaşına göre oldukça olgun görünmektedir. O yaştaki bir gencin almak istemeyeceği ağır sorumlulukların altına hiç düşünmeden girer ve de başarılı olur. Yaşıtları yirmi beş yaşı evlilik için genç bir yaş gibi görürken, o öyle düşünmez. Baba yadigarı, ailenin tek geçim kaynağı olan şirketi tek başına idare etmeye aday olacak kadar da cesurdur. Dışarıdan sert bir erkek görünümü vardır. Kadınına sahip çıkar, onu korur kollar. Sevdiği kadını her zaman el üstünde tutar. Onun hayatını kolaylaştırır. Kadınlar için ideal bir prenstir. Ama koruyucu kollayıcı tavrı bazen aşırıya kaçtığında aşırı kontrolcü olabilir. Bu kontrolcülük bazen güzel olabileceği gibi bazen de Nağme ile aralarında bir çatışma nedenidir. Oldukça hoşgörülüdür ama son sözü kendisi söylemek ister. Nağme’nin her yaptığı işten haberdar olmak ister. Modern bir maçodur.

Haberin Devamı

Nağme Yenilmez-Ruveyda Öksüz

23 yaşında yetenekli bir piyanisttir. Rahat bir duruşu, kendinden emin bir görüntüsü vardır. Uzun boyludur ve narin bir yapıdadır. İlk bakışta dikkatleri çekecek güzellikte bir kızdır. Alımlı, endamlı bir yürüyüşü vardır. Her hareketi ve tavrı zarif ve ahenklidir. Düşük perdeden, yumuşak, akıcı, tane tane konuşur. Sinirlendiği ve heyecanlandığı zamanlarda sesi yükselir, konuşması hızlanır. Uyumlu, kendini güzel gösterecek şekilde çekici, zarif ve modern giyinir. Her zaman çok bakımlıdır. Konser günlerinde ve ya öğrencilerine ders verdiği günlerde etek, bluz, şık elbiseler gibi yaşıtlarının pek tercih etmediği kıyafetler de giyer. Ne giyerse üstüne yakıştırmayı bilir.

Haberin Devamı

Ahlas Toprak-Ruhi Sarı

39 yaşında oldukça dikkat çekici boylu poslu, yakışıklı denilebilecek bir adamdır. Gergin ve katı görüntüsünün arkasında yumuşacık bir kalbi olan, duygusal biridir. Yumuşak adımlarla yürür. Yürürken karşıya değil önüne bakar. Yüzünde düşünceli ve karamsar bir ifade vardır. Kaşları hep çatıktır. Kahkaha atmaz, ender olarak gülümser. Bulunduğu durumdan hep rahatsızmış gibi bir hali vardır. Düşük perdeden, ağır konuşur. Bursa esnafıyla devamlı iletişim içinde olduğundan konuşurken, selamlaşırken dini terimler kullanır.

Bereket Yenilmez-Güven Hokna

65 yaşında, yüzünde zamanın tüm izlerini taşıyan bir kadındır. Oldukça dinamiktir. Sert bir duruşu, hızlı ve ani hareketleri vardır. Yere sağlam basarak, emin adımlarla yürür. Genç yaşta ailesinin münasip gördüğü biriyle ilk evliliğini yapmıştır. Şimal ve Ahlas ilk evliliğinden olma oğullarıdır. İlk eşi ölünce gençliğinden beri peşinde koşan Mahmut ne yapıp edip Bereket’i evliliğe ikna etmeyi başarmıştır. Bereket’in Mahmut’la yaptığı evliliğinden de Cemile ve Ejder olmuştur. İlk evliliğini yaptığı zaman çok genç olan Bereket, bu evlilikten hiçbir şey anlamamıştır. İkinci evliliğinde Mahmut’a aşık olmuştur. Mahmut’un ailesi oğullarına dul bir kadın almak istememiştir ama onların aşkları galip gelmiştir. Hayatının en büyük hayal kırıklığını ise Mahmut’un ölümüyle yaşamıştır