Gündem Sen Benimsin 11.bölümüyle geliyor-İzle

Sen Benimsin 11.bölümüyle geliyor-İzle

28.08.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

Sen Benimsin dizisi izleyenlerine yine heyecanlı anlar yaşatmaya geliyor. Fox Tv'nin beğenilerek takip edilen dizisi Sen Benimsin'in yeni bölümünde neler olacak? İşte Sen Benimsin 11. bölümden detaylar..

Sen Benimsin 11.bölümüyle geliyor-İzle

Fox Tv ekranalrının ilgiyle izlenen dizisi Sen Benimsin 11.bölümde Ejder, Nağme ve Şebnem arasında kalmıştır. Bir yandan Nağme’yi kırmak istememektedir ama Şebnem’in ona sunduğu iş teklifi Ejder’i iş krizinden çıkaracak niteliktedir. Ejder Nağme’yi başka bir şeçeneğinin olamdığına ikna eder.

Haberin Devamı

Ejder Şebnem’le iş dolayısıyla vakit geçirirken Nağme’yi ihmal etmeye başlar. Bu ortaklığa tek karşı çıkan Nağme değildir. Kudret de yaptıkları işi baltalamaya çalışır. Elvan ise kendisine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlar. İş ararken ona yardım eli uzatan birisi ona yeni kapılar açar.

Sen Benimsin, yeni bölümüyle Pazar 20.15'te FOX'ta!

Sen Benimsin 10. bölümde neler olmuştu:

Ejder’in tanıştığı kız Şebnem, Kudret Soylu’nun kızından başkası değildir. Ejder’le arası son derece gergin olan Nağme, Şebnem’in bir de Kudret Soylu’nun kızı olduğunu öğrenince iyice delirir. Ejder’in Şebnem’le görüşmesini istemez. Şebnem ise, iyi niyetiyle Ejder’le arasında bir şey olmadığını ispatlamaya çalışır ve çiftliğe gelir. Şebnem’in çiftliğe gelişi Şefika ve Bereket’i fazlasıyla sevindirir. Aslında Şebnem tam da o çiftliğe uygun bir gelindir. Nağme’nin sevmediği bu kız yavaş yavaş hayatlarına sızmaya başlamıştır. Şebnem’in ise Ejder’le ilgili başka planları vardır.

Haberin Devamı

SEN BENİMSİN 10. BÖLÜM TIKLA İZLE