Gündem Sen Benimsin 5. bölümde karanlık işler-İzle

Sen Benimsin 5. bölümde karanlık işler-İzle

17.07.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Sen Benimsin dizisi yepyeni bir bölümle ekranlara geldi. Fox Tv'nin izleyenler tarafından sevilen dizisi Sen Benimsin'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Sen Benimsin son bölüm ve detaylar..

Sen Benimsin 5. bölümde karanlık işler-İzle

Sen Benimsin dizisi 5. bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geldi. Fox ekranlarının yaza özel dizisi Sen Benimsin'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Sen Benimsin 5. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

SEN BENİMSİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

5. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi:

19/07/2015 Önceki Bölüm

Şimal iflas ettiklerini açıklamış, çiftliktekiler bu durumdan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünmeye başlamıştır. İstanbul’a gitme planlarını açıklamak üzere çiftliğe gelen Nağme ve Ejder de ne yapacaklarını bilmez haldedir. Ejder, ailesini böyle bir durumda bırakıp gidebilecek midir? Ya Nağme… Yenilmezler Çiftliği’nde bir gün daha kalmaya nasıl tahammül edecektir? Bir kez daha Ejder’in yanında olmayı seçer Nağme. Bursa’da kalır. Ancak bunun bir bedeli, Nağme’nin Ejder’den bir isteği vardır. Aşkı ile doğruları arasında seçim yapması gereken bu defa Ejder olacaktır. Şimal’se ne yapıp edip Bereket’in güvenini ve desteğini arkasına alan Ejder’den önce şirketi ve aileyi kurtarmalıdır. Bu uğurda karanlık işlere girişmesi gerekse bile yapmalıdır bunu.

Haberin Devamı

Sen Benimsin 4. Bölüm Özeti

Nağme, Ejder’in Elvan’a imam nikâhı kıymasına izin vermiştir. Nikâh kıyılacak, namusu temizlenen Beşir rehin tuttuğu Defne’yi sağ salim evine gönderecektir. Fakat Nağme buna nasıl tahammül edecek, tamamen göstermelik de olsa, kıyılacak bu nikâhtan sonra orada, o çiftlikte mutlu olabilecek midir? Elvan dediğini yapmış, Ejder’in karısı olmuştur sonunda; sevinç içindedir. Nikâh kıyıldıktan sonra çiftlikte Nağme’yi bulamayan Ejder endişelenir. Yoksa Nağme çekip gitmiş midir? Onu bulmalı, bir delilik yapmasına engel olmalıdır. Bu sırada Beşir, Defne’yi bırakmış, genç kız perişan halde çiftliğe gelmiştir. Fakat Şimal, Beşir’e ailesine yaşattıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ejder ve Nağme tüm bu olumsuzluklara rağmen birbirlerine ve aşklarına tutunmaya çalışırken işler ne yazık ki istedikleri gibi gitmeyecektir.

SEN BENİMSİN 4. BÖLÜM TIKLA İZLE