Gündem Sen Benimsin 8. bölümünde heyecan-izle

Sen Benimsin 8. bölümünde heyecan-izle

07.08.2015 - 13:17 | Son Güncellenme:

Sen Benimsin 8. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarının yaza özel dizisi Sen Benimsin'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Sen Benimsin 8. bölümden fragman ve detaylar..

Sen Benimsin 8. bölümünde heyecan-izle

Sen Benimsin dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölümle geliyor. Fox Tv'nin yaza özel dizisi Sen Benimsin'in bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte Sen Benimsin yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Sen Benimsin, yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta!

Sen Benimsin 7. bölümde neler olmuştu:

Nağme atın eyerinin Elvan tarafından kesildiğini düşünmektedir. Ejder ise bunu yapanın Burak olduğunu düşünür, Nağme’nin Burak’la görüşmesini istemez. Nağme ve Ejder’in arası bu mesele yüzünden açılır. Elvan amacına ulaşmıştır. Yaşananlardan sonra bünyesi zayıf düşen Nağme hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenir. hamilelik haberi çiftliğe bomba gibi düşer. Bu durumdan memnun olmayan Şefika ve Güzel’in kötü planları vardır. Borçları yüzünden batakta olan Şimal kendisini kurtarmaya çalışırken Ejder’i zor duruma sokar.

SEN BENİMSİN 7. BÖLÜM TIKLA İZLE

Sen Benimsin 7. bölümünde; Ejder ve Nağme çifti aldıkları bebek haberiyle gerginlikleri bir kenara bırakacak. Ejder, Nağme'nin hamile olduğunu açıklayınca özellikle Elvan, kendini kaybederek konağı birbirine katacak. Sen Benimsin yeni bölümünde Nağme'nin bebeğinden kurtulmak isteyen Bereket ve Ahlaz, korkunç bir plan hazırlayacak. Çocuğun henüz küçük olduğunu, canı olmadığını söyleyip Nağme'yi zehirleyip çocuğu düşürmek için ona ilaçlı bitki çayı verilmesi planını yapacak. Peki, Nağme çayı içecek mi? Bebeğin akıbeti ne olacak?

Yazarlar