Gündem ‘Sen bizim babamızsın’

‘Sen bizim babamızsın’

12.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

İzmir’e gelen Amerikalı Jackson kardeşler, babaları olduğunu iddia ettikleri iş adamı Kasım Pırlant’a babalık davası açmaya hazırlanıyor.

‘Sen bizim babamızsın’

İzmir’de milyonlarca liralık yatırımı bulunan iş adamı Kasım Pırlant, iş hayatına 1973’te Amerika Şikago’da bir eğlence yerinde garsonluk yaparak başladı. Daha sonra Şikago’da lokanta alıp emlak işine girdi ve 9 alışveriş merkezinin sahibi oldu. Garsonluktan gayrimenkul krallığına uzanan Kasım Pırlant 2005’te İzmir’e yerleşti.

Haberin Devamı

Kulüpte çalışırken

Şikago’da doğup büyüyen ve geçen hafta Amerika’dan İzmir’e gelen Henry (30) ve Candice Jackson (36) kardeşler ise babaları olduğunu iddia ettikleri Kasım Pırlant’a babalık davası açmaya hazırlanıyor. Kardeşler, anneleri Carolyn Jackson’ın 1999’da ölmesinden sonra babalarının kim olduğunun peşine düşmüş. Annelerinin yıllar önce çalıştığı kulüpte yaptıkları araştırmada, babalarının Kasım Pırlant olduğu söylenmiş. Kulüp çalışanları, “Annenizle Kasım Pırlant burada birlikte çalışırken ilişki yaşayıp sizi dünyaya getirdi” demişler. Kardeşler, internette yaptıkları araştırmada da Kasım Pırlant’ın İzmir’de olduğunu öğrenmişler.

‘DNA testi istiyoruz’

Jackson kardeşler, İzmir’de iki kez görüştükleri Kasım Pırlant’ın kendilerini çocukları olarak kabul etmediğini söyledi. Candice Jackson, “Babamı biraz hatırlıyorum. Küçükken ‘Sana yemek almaya gidiyorum’ diyerek gidip dönmedi. Bizim maddi kaygımız yok. Çoluğumuz çocuğumuz, işimiz gücümüz var. Ama bir babamız olduğunu bilmek istiyoruz. Bu nedenle DNA testi istiyoruz” dedi. Kevin Jackson da “Ben anneme değil babama benziyorum. Yüzümüze bir bakın. Kasım Pırlant’ın ikizi gibiyim. Gerçek DNA testiyle ortaya çıkacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Sen bizim babamızsın’

Candice ve Henry Jackson, İzmir’de Kasım Pırlant ile görüşüp bu fotoğrafı çektirdi.