Cadde Şener Şen'in cenazesinde ağlayacaklara mektup!

Şener Şen'in cenazesinde ağlayacaklara mektup!

12.12.2018 - 07:37 | Son Güncellenme:

Metin Akpınar, geçtiğimiz hafta "78 yaşındayım, Türkiye'de erkeklerin yaş ortalaması 75,5 yolun sonu gibi düşündüm, bir filmde daha oynamak, bir galada daha olmak istedim" dedi. O ve arkadaşları sapasağlam ama onlara yıllardır ‘yokmuş’ muamelesi yapılıyor...

Şener Şenin cenazesinde ağlayacaklara mektup

Şener Şen, Metin Akpınar, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır, Şevket Altuğ...

Haberin Devamı

Yeşilçam'ın efsaneleri... Sayıları gün geçtikçe azalıyor.

Metin Akpınar, geçtiğimiz hafta 'Kafalar Karışık' filminin galasında, 78 yaşındayım, Türkiye'de erkeklerin yaş ortalaması 75,5 yolun sonu gibi düşündüm, bir filmde daha oynamak, bir galada daha olmak istedim, o yüzden teklifi kabul ettim' dedi.

Tarık Akan'ın vasiyeti sorulan oğlu Barış Üregül: 'Babam her zaman film çekmek istiyordu' demişti. Akan vefat ettiğinde 66 yaşındaydı.

Büyük usta Şener Şen bugün 76 yaşında. Unutulmaz Yeşilçam filmleriyle onu hemen her hafta ekranda görmek mümkün. Onu 'Ali Haydar' karakteriyle televizyon ekranında gördüğümüzdeyse takvimler 1998'i gösteriyordu.

Şener Şener geçtiğimiz günlerde kendisine gelen dizi tekliflerini 'senaryolarını okumadan' reddettiğini söyledi ve ekledi: Ne zaman ki süreler ‘İkinci Bahar’ı yaptığımız dönemdeki gibi olur, insanlar insani şartlarda çalışır, o zaman neden olmasın?”

Şener Şenin cenazesinde ağlayacaklara mektup

Haberin Devamı

ŞEVKET ALTUĞ'UN PİŞMESİ BEKLENİYOR
Ekranın efsane işlerinden Süper Baba'ya imza atan Şevket Altuğ da yıllardır beyazcamdan uzak kalan efsanelerden. 2002'de son kez 'Semai Çağlayan' karakteriyle televizyon izleciyle buluşan usta ismin dizisinin ismi de manidardı: 'Unutma Beni!' Galiba 75 yaşındaki Altuğ'un biraz daha pişmesi bekleniyor!

Şener Şenin cenazesinde ağlayacaklara mektup

Allah geçinden versin, Metin Akpınar’ın bahsettiği ortalamayı yakalayan bu ustalar için büyük güneş gözlüklerinin arkasından büyük büyük laflar edecek, onların nasıl birer efsane olduğunu anlatacak yapımcılar bu isimleri neden bir ‘İkinci Bahar’ neden bir Süper Baba daha çekmeye ikna edemedikleri için de bir cümle düşünsünler.

Şener Şenin cenazesinde ağlayacaklara mektup


ATLA DEVE İSTEMİYORLAR
Kimilerinin kırgınlıkları kiminin özel şartları olabilir ama Metin Akpınar bir kez daha 'kamera' sesini duymak için afişte arkalarda kalmayı dahi umursamıyorsa tek hayali Perran Kutman'lı bir müzikalde jübile yapmaksa ustalar 'atla deve de' istemiyorlar demektir.

Akpınar erkeklerin yaş ortalamasını söyleyince biz de oradan gittik.

İlgili kişilere Fatma Girik'in, Türkan Şoray'ın, Filiz Akın'ın, Gülşen Bubikoğlu'nun ve Hülya Koçyiğit'in, Perran Kutman'ın da sapasağlam olduğunu hatırlatmakta fayda olabilir.

Haberin Devamı

Çünkü Yeşilçam'ın efsanelerine yıllardır hayatta yokmuş muamelesi yapılıyor!