Gündem Seni Kimler Aldı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Kimler Aldı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30.04.2017 - 10:34 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında yeni bir dizi başladı. Dün akşam 1. bölümü ile ekrana gelen Seni Kimler Aldı dizisinin başrolünde Fulya Zengine, Duygu Yetiş, Serhan Yavaş ve Yiğit Kirazcı gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Seni Kimler Aldı 2. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı

Seni Kimler Aldı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Tercihleriyle başkalarının hayatını, başkalarının tercihleriyle de kendi hayatını yönlendirmek zorunda kalanların, mutluluğu arayanların ve mutsuzluktan kaçanların, hesap soranların ve yanlış hesapların hikayesi "Seni Kimler Aldı" 1. bölümüyle 30 Nisan Pazar 20.00'da atv 'de başladı

Haberin Devamı

SENİ KİMLER ALDI İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çamaylar'ın konağında çalışan Zehra, ailenin veliahttı Barış'a âşıktır. Cahide'ye rağmen beraber büyüdükleri konağın bahçesinde arkadaş kalmayı başaran Zehra ve Barış'ın aşkı hayat bulmak üzeredir. Ancak Zehra'nın asla tahmin edemeyeceği görünmez bir el rüyasını kâbusa çevirecektir; öldü zannettiği ablası Ceren!

Hayatta tutunduğu tek dal olan babasının ölümüyle iki yaşında satıldığını öğrenen Ceren, eziyetlerle dolu yaşamının hesabını sormaya kararlıdır. Hedefinde ise öz annesi Aynur ve onun göz bebeği kardeşi Zehra vardır. Tüm bu olanlar dışında yıllar sonra Talat Çamay'ın geri gelmesi de dengeleri altüst edecektir.

GENEL HİKAYE

Zehra, annesi Aynur'la birlikte, İstanbul'un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp, yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış'a âşıktır. Barış da Zehra'ya karşı duygularını fark eder. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel vardır. Aynur'un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra'nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide, Barış'ı sadece Zehra'dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat'tan da uzak tutmak için bıçakları bilemektedir.

Haberin Devamı

Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra, büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren'in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.


OYUNCU KADROSU

Fulya Zenginer Zehra Yılmaz
İnsan birlikte büyüdüğü insana aşıksa, sadece kendi büyümez, aşkı da büyür. Zehra, hizmetçilik yaptığı konağın küçük beyi Barış'la çocukluktan beri arkadaştır. Birbirlerinin tüm sırlarını bilirler ama Barış'ın tek bir şeyden haberi yoktur: Zehra'nın ona olan aşkı. Aşk saklı kaldığı kuytudan çıkınca Zehra hayallerinin erkeğine kavuştuğunu sanırken, hayal kırıklıkları peşine bırakmayacak. Ceren yaptığı oyunlarla bu aşkı paramparça etmekle kalmayıp, Zehra'nın hayatını da altüst edecektir. Zehra, artık bir yol ayrımındadır. Ya kaçıp gidecek ya da Talat'ın dediği gibi kalıp mücadele edecektir.

Haberin Devamı

Duygu Yetiş Ceren Özkan
Babası bildiği adamın ölüm döşeğinde, başkasının evladı olduğunu öğrenen bir genç kız. 26 yıldır çektiği eziyetlerin sebebi üvey annesi mi, öz annesi mi? Yaşadıklarının bedelini kim ödeyecek? Ceren, asıl adının Zeynep olduğunu öğrendikten sonra hesap sormak için kendisini evlatlık veren öz annesinin karşısına çıkar ama beceremez. Çünkü öz annesinin kendisini öldürdüğünü, üstelik bir de mezarı olduğunu öğrenir. Artık savaş başlamıştır. Gerçek kimliğini gizleyen Ceren, hem üvey annesine, hem öz annesine, hem de kendi yerine tercih edilen kardeşine yaşadıklarının bedelini ödetmeye çalışacak ama bu savaşın hem kazananı hem kaybedeni olacaktır.

Serhan Yavaş Talat Çamay
İnsan geçmişinden kaçar gider, geri döndüğünde hiçbir şey geçmemiştir. Talat, yıllar önce bir gençlik hevesiyle Cahide'nin koynuna girmesine hayır diyememiş, aynı kadının abisiyle evlendiğini öğrendikten sonraysa yurtdışında yaşamayı tercih etmiştir. 25 yıllık ayrılığın ardından annesinin hasta olduğunu öğrenince geri dönmek zorunda kalan Talat, yıllardır uzak kaldığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacak. Yeğeni bildiği oğlu Barış'la olan sallantılı ilişkisi, ikisi de aynı kadına, Zehra'ya aşık olduğunda deprem etkisi yaratacaktır.

Yiğit Kirazcı Barış Çamay
Hayatın kendine sunduklarıyla mutlu, başarılı, yakışıklı bir erkek. Tek eksiği var: Aşk. Onu da uzaklarda arıyor. Burnunun dibinde olduğunu fark ettiğindeyse ortalık yangın yerine dönüyor. Barış'ın, Zehra'ya yaklaşma çabaları kimi zaman kendi önlerine çektikleri setlerle, kimi zaman Ceren'in, kimi zaman annesi Cahide'nin kurduğu barajlarla durduruluyor. Barış'ın önünde iki seçenek var: Ya yıllardır beklediği aşk burnunun dibindeyken ona hasret kalacak ya da yıllardır beklediği aşka ne pahasına olursa olsun sahip çıkacak.