Ege Sepil dokundu Göztepe şaha kalktı

Sepil dokundu Göztepe şaha kalktı

28.05.2017 - 05:57 | Son Güncellenme:

Sarı kırmızılılar Play Off yarı final ilk karşılaşmasında Boluspor’u 2-0 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Göztepe, Başkan Mehmet Sepil’in takımının arkasında duruşuyla harekete geçti

Sepil dokundu Göztepe şaha kalktı

İlk yarısını lider kapattığı ligin son haftalarına doğru büyük bir düşüşe geçip Play Off hattından bile çıkan takımını bir an olsun yalnız bırakmayan Sepil, en zor günlerde futbolcuların yanında oldu.

Takımla kampa girdi

Ligin 31. haftasında iç sahada 1-0 kaybedilen Sivasspor müsabakasının ardından Adnan Süvari Tesisleri’nden ayrılmayan Sepil, Mersin ve Denizlispor deplasmanlarında takımla birlikte kampa girdi. Sepil’in dış dünyaya kapılarını kapatmasıyla sadece futbola odaklanan Göztepe’de futbolcular da kendi aralarında iletişimi güçlendirip takımdaşlık olgusunu geliştirdi. Zaman zaman Teknik Direktör Yılmaz Vural’la ters düşen ve deneyimli teknik adamı sert dille uyaran Mehmet Sepil, teknik ekibe de her zaman desteğini verdi. Takımdan maddi desteğin yanı sıra manevi desteğini de hiç bir zaman esirgemeyen Mehmet Sepil’in hamleleriyle Göztepe 14 yıl sonra Süper Lig’e çok yaklaştı. Boluspor ile oynanacak karşılaşma öncesi de takımını motive eden Sepil’in “Futbolcularıma inanıyorum. Bu formanın hakkını sonuna kadar verecekler. İzmir’e Süper Lig sevinci yaşatacağız” dediği bildirildi.