Cadde Serçe Sarayı 1. bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

Serçe Sarayı 1. bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

04.03.2015 - 11:15 | Son Güncellenme:

Star Tv yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıktı. Baş rollerinde Songül Öden, Alican Yücesoy ve Mert Fırat'ın yer aldığı Serçe Sarayı bu akşam 1. bölümü ile başladı. Serçe Sarayı dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Serçe Sarayı 1. bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un paylaştığı dizide "Serçe" karakterine hayat veren Songül Öden, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan iki çocuk annesi, güçlü bir kadını canlandırıyor.

Haberin Devamı

Mert Fırat ise, Serçe'nin çocukluk aşkı, mahallenin bıçkın delikanlısı, taksi şoförü 'Kadir' rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar hep birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Alican Yücesoy, geçmişi gizemlerle dolu edebiyat öğretmeni 'Ali Rıza' olarak izleyiciyi şaşırtuyor.

SERÇE SARAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Hikaye:

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır...

Haberin Devamı

Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir’in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

Gönül serçeden bir saraydır, yıkılması kolaydır. Serçe Sarayı 5 Mart Perşembe 20.00'da Star'da!

SERÇE SARAYI 1. BÖLÜM FRAGMANI