Sakarya SERDİVAN FİKİR SANAT AKADEMİSİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

SERDİVAN FİKİR SANAT AKADEMİSİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

20.03.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

.

SERDİVAN FİKİR SANAT AKADEMİSİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI

Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nde 6. Dönem için kayıtlar başladı. Akademi, her dönem olduğu gibi bu bahar döneminde de Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Sanattan Felsefeye, Edebiyattan Sosyolojiye, Müzikten Tarihe kadar birçok alanda akademik çalışmalara imza atan, uluslararası konferanslara ev sahipliği yapan Serdivan Fikir Sanat Akademisi, bahar döneminde de zengin ders içeriği ve eğitimci kadrosuyla katılımcıları ile buluşuyor.
Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal ve Akademik Kültürel çalışmalar programının yanı sıra müzik akademisi, edebi çalışmalar, sinema sanatları, yaratıcı tasarım ve geleneksel sanatlar gibi farklı programların olacağı Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde daha önceki dönemlerde olduğu gibi yine Türkiye’nin alanında en yetkin akademisyenlerinin konuk edileceği belirtildi. Anadolu’nun Akademisi’nde yeni dönem kadrosu Kültürel Çalışmalar Programında Tahsin Görgün, Fatih Şeker, Süleyman Seyfi Öğün, Ömür Ceylan, Nejdet Ertuğ ve Mehmet Murat Şahin, Sinema Sanatları Programında Ali Gemuhluoğlu ve Aybars Bora Kahyaoğlu, geçtiğimiz güz dönemi faaliyete geçen Müzik Akademisi programında ise Türk Müziği’nin usta isimleri Mustafa Doğan Dikmen, Ferdi Koç, Hacı Bekir Kurşunet ve Abdullah Uysal, Edebi Çalışmalar: Ömür Ceylan ve Ercan Yılmaz, Yaratıcı Tasarımında Emel Yurtkulu Yılmaz ve Murat Ertürk, Geleneksel Sanatlarında Songül Ergün ve Orhan Altuğ, Ayrıca bağımsız programlarda Portre Fotoğrafı’nda Nevzat Yıldırım ve Tasavvuf Okumaları’nda Ali Vasfi Kurt bu dönem Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nin kadrosunda yer alıyor.
Akademi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Bahar Dönemi’ne kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin başvurularını Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nin internet adresinden 27 Mart 2016 Pazar gününe kadar yapabilecekleri bildirildi.