Cadde Şeref Meselesi 12. son bölümünde neler oldu?

Şeref Meselesi 12. son bölümünde neler oldu?

08.02.2015 - 12:35 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Şeref Meselesi'nin merakla bölümünde neler yaşandı? Yiğit'in bebeği kabullenmiş, Kübra ise bir umut beklemektedir. Şeref Meselesi son bölüm detayları haberimizde..

Şeref Meselesi 12. son bölümünde neler oldu

Şeref Meselesi, son bölümüyle bu akşam Kanal D'de ekrana geldi. Şeref Meselesi 12. Bölüm'de; Yiğit, herkesi şaşırtmaya devam etmektedir.. Elif bebeği almış, evine getirip bakmaya çalışmaktadır.. Kübra bu durumdan mutlu olmuştur; bir umut, Yiğit'in bebeği kabullenmesini kendisine dönüş olacağını düşünmektedir.. Sibel ve Emir bu durumdan oldukça rahatsızdırlar!..

Son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

Kübra’nın kendi hırsı uğruna yapmış olduğu itiraf, hem kendi, hem de diğerlerinin hayatında köklü değişikliklere sebep olacaktır.

Yiğit, Kübra’dan duyduklarından sonra soluğu Emir’in yanında alır. Sibel’le ilgili yüzleşen iki kardeşin konuşması aslında yılların hesaplaşmasıdır. Emir, yaşananlar yüzünden Kübra’ya kızgındır. Ancak gözünü hırs bürüyen genç kız, sebep olduklarından dolayı pişmanlık duymaz.

Nihat’ın sağ kolu Eşref’in, Yiğit’in adamları tarafından öldürülmesi ortalığı fena karıştırır. Yaşadığı aşk acısıyla oradan oraya savrulan Yiğit, bir anda kendini Hakkı’nın çiftliğinde bulur. Duruma el koyan Hakkı, cinayeti çözmek için bütün adamlarını toplar. Selim’in anlattıkları ve Yiğit’in tepkisiyle bir anda tüm dengeler değişir. Yiğit, hem Nihat’ın itibarını sarsmış hem de Hakkı’nın dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

Sibel’in Paris hayalleri yerle bir olurken Yiğit’le olan aşkı da çıkmaza girer. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden Kübra, sakinleşebilmek için Zeliha’nın evdeki ilaçlarından birini alır. Bu sırada hastaneden kaçıp eve torununu görmeye gelen Zeliha, istemeden bir kazaya neden olur. Apar topar hastaneye götürülen Elif, herkesin yüreğini ağzına getirir. Özellikle de Yiğit’in. Olaydan Kübra’yı sorumlu tutan Yiğit, kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar.

ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ