Cadde Şeref Meselesi 19. bölümde Yiğit sorguda-izle

Şeref Meselesi 19. bölümde Yiğit sorguda-izle

27.03.2015 - 13:10 | Son Güncellenme:

Şeref Meselesi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yiğit tutuklanıyor. Sibel Yiğit'i kurtarmak için her şeyi yapacak. Şeref Meselesi yeni bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. İşte Şeref Meselesi yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar..

Şeref Meselesi 19. bölümde Yiğit sorguda-izle

Emir'in de yardımı ile tutuklanan Yiğit sorgudadır... Sibel onu kurtarabilmek için Kübra'dan Emir ile konuşmasını ister... Emir, Kübra'nın bu isteğini yerine getirecek mi? Şeref Meselesi, heyecan dolu yeni bölümü ile 29 Mart Pazar 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Zorunluluktan bile olsa sevdiği adamla evlenecek olan Sibel içten içe bu duruma sevinir. Ancak Yiğit’in kendisine olan kayıtsız davranışlarına fena bozulur.

Emir’in Sibel’i olayların içine çekmesinden dolayı Yiğit, kardeşini suçlar. Kübra ise Yiğit’in karşısına geçip Sibel’e evleneceğini söylemesiyle bir kez daha yıkılır. Yiğit’e inanarak yeniden hayal kırıklığı yaşayan genç kadının tepkisi bu sefer çok sert olur.

Yiğit, etrafındakileri korumak için gerçeği kimseyle paylaşamaz. Kübra, Yiğit’ten aldığı darbe yüzünden Emir’e karşı haksızlık ettiğini düşünür. Başsavcı Adnan örgütü çökertmek için yeni bir ekip kurar.

Emir, tamamen kendini bu davaya adar. Ve ilk iş Derya’yı konuşturmayı dener. İlk hamlesinde başarılı olmayan Emir kolay lokma olarak gördüğü Selim’in aklını karışmasına neden olur.

Haberin Devamı

Kızının Yiğit’le zoraki bir evlilik yapacak olmasını duyan Neriman olayı farklı yorumlayınca ortaya yanlış anlaşılmalar çıkar.

Hakkı, Sibel ve Yiğit’in düğününü kendi evinde organize eder. Emir ve Kübra’nın da davetliler arasında yer aldığı düğün büyük sürprizlere sahne olur.

ŞEREF MESELESİ 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE