Gündem Şeref Meselesi 22. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Şeref Meselesi 22. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

16.04.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Şeref Meselesi 22. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Son bölümü ile herkese büyük şok yaşatan Şeref Meselesi yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Şeref Meselesi yeni bölümde yaşanacaklar..

Şeref Meselesi 22. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Nihat'ın kardeşi Seyhan, Sibel olayından sonra Yiğit'in etrafında dolanmaya devam eder... Yiğit ve Emir kendi yöntemleri ile bu beladan kurtulmaya çalışırlar... Şeref Meselesi 22. Bölüm 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihat’ın kardeşi Seyhan’ın birden bire ortaya çıkması Yiğit’in hiç hoşuna gitmez. Üstelik Seyhan’ın bu karanlık dünyada ne kadar acımazsız olduğuyla ilgili de ünü vardır. Seyhan, Yiğit’i abisinden kalan işleri kendisine devretmezse sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder.

Kübra hayatına Emir’le devam etme kararı alır. Emir de sonunda Kübra’nın tercihinden emindir artık. Kübra’nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevaba hazır değildir.

Diğer yandan Sibel’in hamilelik yalanı gerçeğe dönüşür. Genç kız Yiğit’in bebeğine hamiledir. Hiç beklemediği bir anda yeniden baba olacağını öğrenen Yiğit, ne yapacağını bilemez.

Seyhan da boş durmaz Yiğit’in yakınları etrafında dolanır. Sibel’in hamile olmasından faydalanan Seyhan, bu kozu iyi değerlendirir. Seyhan ve Yiğit buluşmasına Emir ve polisler dahil olunca işler kontrolden çıkar ve silahlar konuşur. Sibel, Yiğit’i korumak için kendini kurşunların önüne atar.

Yazarlar