Cadde Şeref Meselesi dizisi için heyecan dorukta!

Şeref Meselesi dizisi için heyecan dorukta!

18.11.2014 - 11:37 | Son Güncellenme:

Şeref Meselesi için büyük gün yaklaşıyor. Pazar günü ekrana gelecek olan dizi şimdiden heyecanla bekleniyor. Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın başrolünde olduğu dizi Kanal D'de..

Şeref Meselesi dizisi için heyecan dorukta

Şeref Meselesi Pazar 20:00'de başlıyor!
Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, çekimlerine Ayvalık’ta başlanan ve İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin konusu şöyle;
Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken,Emir Yiğit'in aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve çalışkan bir gençtir. Her ne kadar dünyaları zıt olsa da, birbirine çok bağlı bu iki kardeşin hayatları, dedelerinin ölümünün ardından İstanbul’a taşınmalarıyla başka bir yön alacaktır.
Sürükleyici hikayesi ve kuvvetli oyuncu kadrosu ile izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday "Şeref Meselesi" Pazar günü saat 20:00'de başlıyor!

Haberin Devamı

Oyuncular :
Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç)
Yiğit yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde. Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda, içki ve kadınları seven bir tip. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var. Yaşadıkları korkunç olaylar genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek. İntikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Tercih ettiği kirli dünya da içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.
Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç)
Emir, Hasan ve Zeliha'nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam. Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş. Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir. O bu hikayede ki aydınlığın simgesidir. Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir. Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir.
Yasemin Allen (Sibel)
Sibel yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal ediyor. Başlarda Emir’e aşık olsa da zamanla hem ailelerinin hem kendilerinin hayatlarında yaşanacak değişimler ilişkilerinin önüne engeller çıkaracak. Sibel aşk ve para arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Sibel, Yiğit’in en büyük aşkı olacak. Zamanla Sibel için aşk ve nefret hep bir arada yaşanacak Yiğit söz konusu olduğunda.
Şükran Ovalı (Derya)
Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip. Özgürlüğüne düşkün,hatta biraz da çapkın bir kız. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraberKübra'ların yaşadığı apartmanda oturuyor. Kübra'nın tek arkadaşı o. Derya, üveybabasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, evden ayrılmayı, kendibaşına yaşamayı
Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan), Şerif Erol (Hasan) ve Tilbe Saran (Zeliha)

Yazarlar