Cadde Seren Serengil cezaevinden çıktı!

Seren Serengil cezaevinden çıktı!

05.02.2018 - 11:10 | Son Güncellenme:

Tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle aldığı 3 gün zorlama hapis cezası sonrası 2 Şubat'ta Bakırköy Kadın Tutukevi'ne giren Seren Serengil, bugün cezaevinden çıktı. Teslim olma sürecini adeta reality şova çevirdiği için eleştirilen şarkıcı, yorumcusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programının canlı yayınında sinirlenip stüdyoyu terk etti.

Seren Serengil cezaevinden çıktı

Gülben Ergen'in şikayeti üzerine 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, cuma günü cezaevine girmişti. Cezasını çeken Serengil, bu sabah tahliye oldu.

Haberin Devamı

Seren Serengil'in yanında şarkıcı Yaşar İpek vardı. Ünlü sunucu ve şarkıcı, hiç bir açıklama yapmadan aracıyla cezaevinden uzaklaştı.

"SİZİ ÇOK ÖZLEDİM"
Seren Serengil, hapisten çıktıktan sonra yaptığı ilk sosyal medya paylaşımına, "Allah'ım bir sağlık bilirdim bir de özgürlüğü öğrendim.Bu ikisinden kimseyi yoksun bırakma. Sizi de çok özledim. Programa yetişmeye çalışıyorum inşallah yetişirim" notunu yazdı.

Seren Serengil cezaevinden çıktı


AYAĞININ TOZUYLA CANLI YAYINDA
3 günlük zorlama hapis cezasına çeken Seren Serengil, tahliyesinin ardından yorumculuğunu yaptığı 'Duymayan Kalmasın' isimli magazin programının canlı yayınına katıldı.

STÜDYOYU TERK ETTİ
Cezaevinden çıkar çıkmaz Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının canlı yayına katılan Seren Serengil, başka haberle ilgili konuşulunca bir anda yerinden kalkıp stüdyoyu terk etti. Serengil'in bu sırada elindeki pardağı masaya vurması sunucu Cengiz Semercioğlu ve konuk sanatçı Nilgün Belgün'ü şok etti. Seren Serengil, kısa süre sonra hiçbir şey olmamış gibi programa geri döndü

Haberin Devamı

"ÜÇ GÜN BANA ÜÇ YIL GİBİ GELDİ"
Zorlu bir süreçti. İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki... O üç gün bana üç yıl gibi geldi. Müebbet yatan kişilerle aynı yerdeydim. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kişi bile bu kararın yanında olmadı. Büyük bir oyunun içerisinde bulundum. Cezaevine girmenin neresi şov olabilir. Yaşar iyi ki yanımdaydı... Onun bana varlığını göstermesi, adam gibi bir insanmış... Bu bir deneyim. İnsan Hakları Mahkemesi'ne götüreceğim bu durumu. Deliller üzerine konuştuk. Ben iftira atmadım, hakaret etmedim.

"GÜVENLİK GEREKÇESİYLE TEK KİŞİLİK KOĞUŞTA KALDIM"
72 saatte 4 saat uyudum. Tek kişili odada kaldım. “Çatal, bıçak içeride serbest birisi gelir ünlü olmak için bir şey yapabilir” dediler. Güvenlik nedeniyle tek kişilik hücrede kalmamı istediler. Cezaevinde 2 kez revire kaldırıldım. Bunun neresi şov olabilir.

Seren Serengil cezaevinden çıktı