Cadde Seren Serengil'den ilginç yorum: Caner görürse boşanır

Seren Serengil'den ilginç yorum: Caner görürse boşanır

09.04.2018 - 15:55 | Son Güncellenme:

Futbolcu Caner Erkin'le evli olan oyuncu Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen sunucu Seren Serengil, "Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.

Seren Serengilden ilginç yorum: Caner görürse boşanır

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini yayınlandı.

Şu sıralar hamile olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program yorumcularından Seren Serengil, "Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Şakınlığını üzerinden attıktan sonra sözlerine devam eden Serengil, "Ama photoshop da yapmış olabilirler" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Esmersoy minik bir çanta hazırlamak üzerine tüyolar verdiği videoda sarf ettiği, “Erkek arkadaşınızla birliktesiniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir. Ama ne olur ne olmaz diye. Ki ben ne olur ne olmazcıyım! Mutlaka yanıma para almaya çalışıyorum ya da bir kart” sözleri üzerine yoğun bir şekilde eleştirildi.

ŞÜKRAN OVALI'DAN AÇIKLAMA
Şükran Ovalı'dan eski fotoğraflarına açıklama geldi: "Oyuncuyum sonuçta her hale girmek işimin bir parçası... Maşallah topaç gibiymişim."


Seren Serengilden ilginç yorum: Caner görürse boşanır