Cadde Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok şaşırtacak!

Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok şaşırtacak!

26.12.2014 - 11:25 | Son Güncellenme:

Medcezir dizisinin güzel yıldızı Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok konuşuluyor. Sarışın güzeller arasında yer alan Serenay Sarıkaya esmer oldu. Saçlarını kısaltan ve siyah yapan güzel oyuncu yeni imajıyla çok farklı oldu.

Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok şaşırtacak

En beğenilen sarışın yıldızların başında gelen Serenay Sarıkaya, Medcezir dizisinin yeni bölümünde ilk kez esmer haliyle seyirci karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Dizide ağır yara alan Yaman (Çağatay Ulusoy) ameliyathanede yaşam mücadelesi verirken Sarıkaya’nın canlandırdığı Mira karakteri farklı görünümüyle dikkat çekecek.

Serenay Sarıkay kimdir?

Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991, Ankara doğumlu, Türk oyuncu, 2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması ikincisi ve profesyonel model seslendirme sanatçısı. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur.
2008 yılında 16 yaşındayken Plajda ve Şaşkın adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Oyunculuk eğitimi almıştır. İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yapmış ve oradaki Sofia karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Miss Turkey 2010'da 2. olmuş ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. Yarışmada dördüncü olmuş, ayrıca Jüri Özel Ödülünü almıştır.[kaynak belirtilmeli] Lale Devri dizisinde Yeşim karakterini gerçekleştirmiştir. Sarıkaya, halen Medcezir adlı televizyon dizisinde Mira karakterini canlandırmaktadır.
Diziler
Medcezir (Mira Beylice) (2013-günümüz)
Lale Devri (Yeşim Taşkıran) (2010-2012)
Adanalı (Sofia) (2008-2010)
Peri Masalı (Talya) (2008)
Limon Ağacı (Peri) (2008)
Filmografi
Şaşkın (Itır) 2006
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Melisa) (2013)
Plajda (Aslı) (2008)
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (2010) - seslendirme

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok şaşırtacak