Kayseri Serkan Kılıç'tan Muaythai De dünya derecesi

Serkan Kılıç'tan Muaythai De dünya derecesi

29.11.2016 - 13:46 | Son Güncellenme:

Rusya Tataristan’ın Kazan kentinde yapılan Muaythai Dünya Kupasına Türkiye genç milli takımı damgasını vurdu.

Serkan Kılıçtan Muaythai De dünya derecesi

Rusya Tataristan’ın Kazan kentinde yapılan Muaythai Dünya Kupasına Türkiye genç milli takımı damgasını vurdu.
40 Ülkeden 300 sporcunun mücadele ettiği Kupa’ya Muaythai milli takımı 19 Genç 6 Büyük sporcu olmak üzere toplam 26 sporcu ile katıldı. Kayserili Sercan Kılıç’ın 45 kilogramda milli formayı terlettiği ve kilosunda rakip tanımayarak altın madalya kazandığı turnuva sonunda Muaythai milli takımı 7 Altın, 3 Gümüş, 3 Bronz, 30 puan ve 13 madalya ile Gençler Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
Rusya’da tarih yazan millilerden Sercan Kılıç ile Antrenörü Yaşar Cuma Kılıç, Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Halil Demir ve Teiaş Spor Kulübü Başkanı turnuva dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’yi ziyaret etti.
Muaythai Dünya Kupasında altın madalya kazanarak uluslararası turnuvada Türk bayrağını göndere çektiren Sercan Kılıç’ı ve antrenörlerini ağırlamaktan onur duyduğunu belirten İl Müdürü Eskici, başarılarından dolayı milli sporcuyu tebrik etti. Türkiye ve Kayseri adına önemli bir başarının altına imza atan milli sporcuya çeşitli hediyeler veren Eskici, genç sporcuyu yetiştiren ve başarısına ortak olan antrenör ve kulüp yetkililerini de desteklerinden dolayı kutladı.
(AG-AÖ-Y)