Gündem Survivor 2016'da kazanan isim Atakan oldu! Ailesi bakın neler söyledi?

Survivor 2016'da kazanan isim Atakan oldu! Ailesi bakın neler söyledi?

01.07.2016 - 11:08 | Son Güncellenme:

Survivor 2016'da şampiyon olan isim belli oldu! TV8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 2016'da finale kalan Serkay ve Atakan arasında SMS oylamasında kazanan isim Avatar Atakan oldu! Survivor 2016 final bölümü ve tüm merak edilenler haberimizde...

Survivor 2016da kazanan isim Atakan oldu Ailesi bakın neler söyledi

Ekranların sevilen yarışması olan Survior 2016 dün final yaparak veda etti. 5. sezonuda geride bırakan Survivor 2016'da yeni şampiyon belli oldu. Çağan Atakan Arslan ve Serkay Tütüncü arasında yaşanan sms heyecanında kazanan isim Atakan oldu. Başarılı yarışmacı bu sonucun ardından 500 bin TL’lik ödülünde sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR BİRİNCİSİ ATAKAN!

Aylarca aç susuz bırakan yarışma Survivor 2016 dün sonra erdi. Heyecanla beklenen final bölümünde Acun Ilıcalı, Atakan ve Serkay arasındaki sms sonuçları açıklarken heyecanladı.Herkesin beklediği o şampiyon Atakan oldu. İşte Acun'un elinden ödülü böyle aldı...

Survivor 2016da kazanan isim Atakan oldu Ailesi bakın neler söyledi

Dün yani 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen büyük finalde heyecan doruktaydı. TV8 ekranlarında heyecandan yürekler ağza geldi.

Bu arada Survivor 2016 final bölümü, Kıbrıs'ta, Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa'da gerçekleşti. Serkay ve Atakan canlı yayında yarıştı. Yani önceden çekilmiş bir bölüm değildi. Tamamen canlı olarak izleyici karşısına çıktı.

Önemli noktalara değinecek olursak, ilk finalist Serkay olurken daha sonra oylama sonucunda Atakan ve Damla ikilisinden Atakan seçilerek ikinci finalist olmayı hak kazanmıştı.Tabi hepimizin bildiği gibi finalde ise halk oylaması yapıldı. Kazanan ismi halk belirledi.

Haberin Devamı

Her sene olduğu gibi bu senede Survivor 2016'da 500 bin lira büyük ödüldü. Bu ödülüde Atakan aldı.

Survivor 2016 finalinde şampiyon belli olmadan Acun Ilıcalı sözü Atakann'ın ailesine verdi.

SERKAY'IN AİLESİ KONUŞTU

Survivor 2016 finalinde şampiyon belli olmadan Acun Ilıcalı sözü Serkay'ın ailesine verdi. Bakın neler söyledi?

SOSYAL MEDYA NAGİHAN'IN BU SÖZLERİNİ KONUŞTU

Survivor 2016'nın çok konuşulan oyuncusu ve Ünlüler takımı yarışmacısı olan Nagihan Karadere, yine açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı. Survivor'da eğlenceli isimlerden olan Nagihan, 'Kıskanma' üzerine verdiği tepkiler izleyenler tarafından sempati ile karşılandı...

ATAKAN EZGİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Survivor finalde Atakan'ın fare sanıp yanlışlıkla Ezgi'ye vurması komik anlara sahne oldu. Acun Ilıcalı ise Atakan'ın hamlesinin kendisini şaşkına çevirdiğini söyledi. Tabi bu görüntüleri kahkahalarla izleyen Atakan, yakın arkadaşı olan Ezgi'den özür diledi.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Çağan Atakan Arslan'ın lakabı ise Avatar'dır. Spor hayatına basketbol ile başlayarak 16 yaşında vücut geliştiren Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı. İşte her şey ondan sonra başladı. Avatar Atakan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyordu.

Haberin Devamı

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.