Gündem Ses yüzünden silahlı ve bıçaklı kavga

Ses yüzünden silahlı ve bıçaklı kavga

18.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep Şahinbey’de önceki akşam Mustafa Okkan (46) kahvede otururken, aynı mahallede bakkal işleten Suriye uyruklu M.H.’yi yüksek sesle konuştuğu gerekçesiyle uyardı.

Ses yüzünden silahlı ve bıçaklı kavga

Çıkan tartışma, kahvedeki diğer müşterilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandı. Gece M.H. yanına arkadaşlarını da alarak sokaktan geçen Mustafa Okkan ile yanındaki oğlu Cengiz Okkan’ın yolunu kesti. Tarafların yakınları da tartışmaya katılınca silahlı ve bıçaklı kavga çıktı.

Haberin Devamı

Tüfeklerle ateş

Kavga sırasında M.H. ve H.H. yanındaki av tüfekleriyle ateş açtı. Saçmaların vücutlarına isabet ettiği baba - oğul yere yığıldı. Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Suriye uyruklu H.H. gelen polislere de ateş edince vurularak etkisiz hale getirildi.

Mustafa Okkan’ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Yaralanan 6 kişi ile polis tarafından vurulan H.H. de hastaneye kaldırıldı. Ancak Cengiz Okkan ile H.H. de kurtarılamadı. Yaralı 5 kişinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Ekipler olay sonrası kaçan M.H.nin yakalanması için çalışma başlattı. Olaydan sonra mahalle sakinleri ile Suriyeliler arasında gerginlik yaşandı. Polisler, yeni bir olay çıkmaması için önlem aldı. ? EYYÜP BURUN - MUSTAFA KANLI DHA