Gündem Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanında darbe gerçekleşecek mi?

Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanında darbe gerçekleşecek mi?

14.11.2016 - 10:39 | Son Güncellenme:

Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında'nın 14. bölümünde Amiral darbeyi gerçekleştirebilecek mi? sorusu gündeme geldi. İşte Sevda Kuşun Kanadında 13. ile ilgili merak edilenler ve 14. yeni bölüm fragmanı...

Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanında darbe gerçekleşecek mi

Sevda Kuşun Kanadında 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında 14. son bölüm fragmanı nefes kesti. Türkiye’nin yakın dönem siyasi tarihini anlatan dizi TRT 1’in popüler yapımları arasında yer alıyor. Dizinin son bölümünde Amiral’in yeni darbe planı diziye damga vurmuştu. Yeni bölüm fragmanı ise nefes kesen detaylar içeriyor. İşte Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜM NELER OLDU?

Babasının intikamını almak için Zafer’in peşine düşen Arif, tehlikeli bir mücadelenin içerisine düşer. Sevdiği adam ve babası arasında kalan Tümay ise büyük bir ikilem içerisindedir. Babasının bir katil olduğu fikri onu kahretmektedir. Babasının Arif’le ilgili yaptığı konuşmalara şahit olan Tümay, duydukları karşısında yıkılsa da kötü olayların önüne geçmeye karar verir. Arif’in planlarından haberdar olan Zafer Erbay ise karşı hamleye hazırlık yapmaktadır. Can dostu Ömer ile birlikte harekete geçen Arif, Zafer’in kurduğu pusuya düşer. Peki Arif ve Ömer bu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Öte yandan Zafer’i yetiştiren Amiral de yeni bir darbe planı yapmaktadır. Bu darbenin 27 Mayısın devamı olacağını öğrenen Zafer, Mayısın devamı olacağından bahseder. Zafer aldığı haberden memnundur. Bu darbe ile hem solcuları hem de Arif'i ortadan amaçlayan Zafer, bu kirli iş için ise Arif’in canından çok sevdiği birini seçer.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.

Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.

Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Kadir Tataş - Yıldırım