Gündem Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

30.05.2016 - 15:46 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında 6. bölüm sonrası ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sevda Kuşun Kanadında 6. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberin detayında...

Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Sevda Kuşun Kanadında 6. bölüm fragmanı yayınlandı.Başrollerini Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl’ün paylaştığı TRT 1’in heyecan dolu dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’ yeni bölümde neler olacak? Yeni bölüm sonrası ekranlara veda edecek olan dizi sevenlerini üzüyor.

Haberin Devamı

Tüm dünyada “68 Kuşağı” olarak nitelenen gençlik hareketinin Türkiye’de yaşanan boyutunu, bir sevda öyküsü üzerinden anlatan TRT'nin yeni dizisi "Sevda Kuşun Kanadında" son bölümde, Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder ve silahları bir araziye çukura gömerler. Ancak kötü bişi olur. Silahları gömerlerken fotoğrafları çekilir. Arif Tümay’ı ziyarete gider. Tümay'ın annesi Esma'yı, Nesteren Zafer’in evinden kovar. Arif, Esma’yı teselli eder bu durum Tümay’ın hoşuna gider.Tarığın ortaya çıkardığı belgeler pek çok kişi için tehlike oluşturur.Sevda kuşun kanadında 3 Haziran günü TRT 1 ekranlarında olacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 6. BÖLÜM FRAGMAN

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Çocukluğu Kayseri'de geçen ve aslen de Kayserili olan Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamaktadır.Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir.Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür.