Gündem Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu?

Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu?

07.06.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

TRT 1'İN sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında 6. sezon finali ekranlara geldi. İzleyiciler tarafından soluk soluğa izlenen Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu? Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. İşte Sevda Kuşun Kanadında 6. sezon finali bölümü ve detaylar...

Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu

Sevda Kuşun Kanadında yepyeni bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Deniz Baysal ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı TRT'nin yeni dizisi Sevda Kuşun Kanadında 6. sezon finali izleyenleri ekrana kilitledi. Sevda Kuşun Kanadında, TRT 1'de yayınlanan Türk yapımı tarihî, dram ve aşk dizisi olarak ekranlara konuk olan Sevda Kuşun Kanadında sezon finali 3 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da ekranlara geldi.

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEVDA KUŞUN KANADINDA 6. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını ister. Zafer, kuşluğa gizlediği belgelerin çalındığını fark eder. Bunu da Tarık’ın yatığı bellidir. Tarık belgelerdeki sırları açıklarsa yer yerinden oynayacağından Zafer, Murat’a Tarık’ı ortadan kaldırması için emir verir. Murat, Tarık’ı öldürmek için gittiğinde Tarık’la başka bir plan kurarlar.
MTTB ile solcuları karşı karşıya getiren Zafer istediği provakatif sonucu yine alamaz. Çünkü bu sefer beklemediği şekilde dürüst bir polis çıkmış, o andaki kirli oyunu bozmuştur. Zafer, istihbarat Başkanı Bekir’i tekerlerine çomak sokan Cemil Ateş’i araştırması için görevlendirir. Cemil Ateş, gayet dişli çıkar ve doğru bildikleri uğruna eyvallahı olmayan bir polis olarak tanınır. Zafer’lerin işi şimdi biraz daha zordur.
Necmettin Erbakan, Konya’nın tanınmış hocalarından Tahir Hoca Efendi ile görüşür. Kararlı şekilde başlattığı siyasi mücadelede büyük destek görmeye devam eder.
Üstad’ı MTTB’de ağırlayan gençler, bir konferansa hazırlanırlar. Üstad çıkarken Kasımpaşalı’nın şiir okuyuşunu duyar ve ilgilenir.
Zeynep’i isteme gününde gözaltına alınan Mustafa’yı içerden çıkarmak için İbrahim Başkan, Arif ve Hüsnü Bey seferber olur. Hüsnü Bey’in girişimleri sonuç verir ve içerde ağır işkenceler gören Mustafa’yı almak için Cemil Ateş harekete geçer.

Haberin Devamı

Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu

SEVDA KUŞUN KANADINDA OYUNCULARI

Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.

Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Haberin Devamı

Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.

Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Kadir Tataş - Yıldırım

Murat Ünalmış kimdir?

Sevda Kuşun Kanadında sezon finalinde neler oldu

(d. 23 Nisan 1981; Kayseri, Türkiye), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Çocukluğu Kayseri'de geçen ve aslen de Kayserili olan Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamaktadır.Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir.Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür.